Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Tuinhaag

14 jan. 2019

Tuinhaag online kopen voor in je tuin. Een tuinhaag vormt het geraamte van uw tuin. Vaak kiest u eerst de tuinhaag uit in een nieuw ontwerp van uw tuin. Er bestaan vele soorten hagen. Bedenk goed wat uw wensen zijn voor een tuinhaag. Zo is er de wintergroene, bladverliezende, blad houdende tuinhaag. Een strak model of een wat losser model. Een hoge tuinhaag of een laag. Eén die groen is of één die bloeit. Wilt u privacy door de tuinhaag of vind u het leuk dat er vogeltjes op de tuinhaag afkomen.

Er is zoals u kunt lezen ontzettend veel keus. Kies wat past bij uw persoonlijke smaak. Wilt u direct een dichte tuinhaag die ook al direct privacy geeft aan uw tuin kunt u kiezen voor kant en klare tuinhagen. Hier in zijn er ook verschillende soorten. Zo is er de bladverliezende, deze verliest in de herfst zijn bladeren maar als u voor de bladhoudende kiest, heeft u het hele jaar privacy en beschutting in uw tuin. De bekendste tuinhagen zijn toch wel de buxus, taxus, conifeer of de laurier. De laurier, taxus en de buxus blijven het hele jaar prachtig groen. Ook een klassieke tuinhaag is de beukenhaag.

Dit is geen wintergroene maar wel een blad houdende tuinhaag. Pas als in het voorjaar de nieuwe bladeren uitkomen vallen de verdorde bladeren van de tuinhaag.

Bestellen van de tuinhaag bij onlinegroen.nl

Wij, onlinegroen.nl heeft vele soorten tuinhagen. Alle soorten tuinhagen die wij verkopen kunt u vinden op de website. Het online bestellen van tuinhagen kan snel en makkelijk. Bij elke tuinhaag soort vind u beschrijving van het artikel. Kies wat het best bij u smaak en tuin past. Een strakke en moderne tuin of kiest u liever voor een levendige tuin. Tuinhagen kunt u makkelijk en online uitzoeken bij onlinegroen.nl.

Bezorgen van de tuinhaag.

Het online bestellen van tuinhagen wijst vanzelf. Onlinegroen.nl levert alleen A kwaliteit tuinhagen, tegen scherpe prijzen. Wij kunnen alle tuinhagen leveren in alle soorten en maten. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle tuinhagen binnen 5 werkdagen bij u thuis. Kijk ook eens bij Veelgestelde vragen.