Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

bomen voor tuin kopen

13 mrt. 2019

Bomen in de tuin zorgen voor hoogte en diepte. Ook geeft het een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Goed voor de zuurstof in de lucht. Het is niet zo dat alleen in grote tuinen bomen geplant kunnen worden. Ook in kleine tuinen is dit zeker realiseerbaar. Een boom op stam is een voorbeeld die maar weinig ruimte in beslag neemt. Voor elke tuin is er wel een boom te vinden.

Bomen kunnen ook als een natuurlijke parasol gebruikt worden. Ze kunnen namelijk veel schaduw geven in uw tuin.

Bomen tot 6 meter hoogte zijn geschikt voor zowel de grote als de kleine tuinen. Ook bomen met een zuilvorm of piramide kroonvormen zijn zeer geschikt voor in een tuin. Vaak worden bomen hoogstam gekweekt, maar er zijn ook soorten die als vormboom worden gekweekt. Hierbij kun je denken aan cilinder, blok op stam of een meer stammige dak boom. Zoals je al kunt lezen is er ontzettend veel keus. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Ook leibomen zijn zeer geschikt voor in de tuinen. Ze kunnen zelfs een haag op stam vormen. Je kunt ze ook prima in de voortuin planten of tegen een schutting of tuinmuur.

Er zijn ook veel bomen die niet gesnoeid hoeven worden. Deze bomen zijn prima geschikt voor een onderhoudsarme tuin. Word hij toch te groot dan kun je altijd nog snoeien.

Ook zijn er nog fruitbomen. Niets is er zo leuk dan u eigen verse fruit, van uw eigen boom te kunnen plukken. Daarnaast zien volgroeide fruitbomen er ook nog een prachtig uit.

Onlinegroen.nl heeft een groot aanbod in bomen. Bestel ze makkelijk en snel online. Wij bezorgen de bomen voor een vast tarief bij u thuis. Dit in heel Nederland en België.