Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kamperfoelie

Kamperfoelie online kopen, tegen scherpe prijs. Groenblijvend en bladhoudend.

Ook wilde wintergroen planten, alles op voorraad.

Bij ons koopt u kwaliteit. Landelijk bezorging door heel Nederland.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een kamperfoelie is er in verschillende soorten en maten.  De chinese en de japanse variant. Het is een plant die niet veeleisend is. Het is een klimplant zonder hechtwortels, daarom moet je altijd helpen om de ranken omhoog te laten groeien. Je kunt ze bijvoorbeeld tegen een pergola aanbinden. Hij bloeit met prachtige bloemen. Het bloeien is wel afhankelijk van de standplaats. Hoe meer zon hoe meer ze zullen bloeien. Ze zijn er met witte, gele, oranje, rode, roze en paarse bloemen. Ze bloeien in de maanden mei tot en met september. Het verschilt per soort of ze wintergroen en blad houdend zijn. Er zijn ook soorten die half blad houdend of half wintergroen zijn. Dit wil zeggen dat ze in zachte winter meer blad zullen vasthouden dan met een strenge winter, ook al is het een winterharde plant, wel aan te raden jong plantjes te beschermen tegen vorst. Ze kunnen uiteindelijk tot 5 meter hoog worden.

Het planten van een kamperfoelie.

Het hele jaar kan deze plant geplant worden, de meeste bodembedekkers worden het hele jaar in pot geleverd. De beste periode om te planten is tussen oktober en juni. Plant hem in vruchtbare grond. Het liefst een plekje in de zon voor het mooiste resultaat. In halfschaduw zal hij ook nog een rijke bloei tonen maar in de schaduw niet. Geef na het planten de plant dagelijks voldoende water. Vooral op dagen dat het niet regent.

Het bezorgen van een kamperfoelie.

Het bezorgen van een kamperfoelie. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger of auto nodig. Met onze bezorgservice leveren wij struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren voor een vast bedrag door heel Nederland en België. Dus dat scheel een hoop gesleep en gezeur met een kar. Wij werken met bedrijven die hier veel ervaring mee hebben, dus die weten hoe ze met de struiken moeten omgaan.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Het snoeien van een kamperfoelie.

De kamperfoelie kun je het best elk jaar snoeien. Het beste kun in maart of april snoeien. Snoei oude takken en weg en kort te lange scheuten in. De plant zal hetzelfde jaar nog weer prima uitlopen. De snoei is niet perse nodig. Maar om een takken wirwar te voorkomen, en zo ook minder bloemen, is het aan te raden één keer per jaar te snoeien.