Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Lampepoetsersgras

Online makkelijk u Lampepoetsersgras kopen. Tegen scherpe prijs. 

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. zie  hier ons aanbod.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lampepoetsersgras is een siergras wat veel gebruikt wordt. Lampepoetsersgras heeft prachtige groene bladeren. In de herfst verkleurt het blad en in de winter verdord het blad. Het kan tot ongeveer 60 cm hoog groeien. Ook bloeit het met prachtige bruine, pluimvormige bloemen. Deze bloeien van augustus tot november op hele dunne steeltjes. Hierdoor een prachtige sierplant voor in de tuin. Het is een geurloos siergras. Ook is het een ideale droogbloem. Ook is het een ideale bodembedekker. Het drukt het onkruid waardoor het ook zeer geschikt is voor een onderhoudsarme tuin.

Het planten van een lampenpoetsergras.

De beste plaats op Lampepoetsersgras te laten groeien is of in de zon of half in de schaduw. Het grondsoort maakt niet uit. Het is geschikt voor elk grondsoort. Het zal dan ook overal kunnen groeien. Al vind de plant een beetje beschutting wel prettig. Je kunt hem het hele jaar door planten omdat hij het hele jaar in pot geleverd word. Wel is het belangrijk als je in de zomer bij warme temperaturen plant, het lampenpoetsergras dagelijks van voldoende water voorziet.

Het snoeien van lampenpoetsergras. In maart kun je de verdorde bladeren en loof weg knippen. Je knipt het tot ongeveer 10 cm boven de grond af. De plant zal daarna weer prachtig uitlopen.

Het bezorgen van een lampenpoetsergras.

Het bezorgen van een Lampepoetsersgras. Om deze te vervoeren heeft een aanhanger of bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij uw struik vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Lampenpoetsergras bezorgen in elke Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,provincie Zeeland, provincie Brabant,provincie Drenthe, provincie Friesland,provincie Overijssel en provincie Groningen.

Het bestellen van een lampenpoetsergras.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. Alle Lampepoetsersgras worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug.

Siergrassen