Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Gouden regen

Gouden regen kopen komt van oorsprong uit Midden- en Zuid-Europa, en doet zijn naam eer aan door de mooie volle goud/gele bloemtrossen.

De bloemtrossen geuren bovendien ook heerlijk en ontstaan in mei-juni.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze Gouden-regen

Meer informatie >

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de Gouden regen.

De Goudenregen wordt in het Latijns de Laburnum watereri Vossij genoemd. Een gouden regen is een treurboom. Alleen dan een treurboom met mooie goudgele, hangende vlinderbloemtrossen. Deze bloemen bloeien in mei en juni. Het is een zeer mooie en opvallende verschijning. De bladeren van een goudenregen zijn lang en drietallig. De onderkant van de bladeren zijn lichtgrijsgroen. De schors van een goudenregen is groenachtig bruin en glad. Een goudenregen verliest zijn bladeren in de herfst. Hiermee is het dus geen groenblijvende struik. Een gouden regen zie je steeds meer in de Nederlandse tuin en is daarmee ook de bekendste treurboom. De goudenregen kan tot wel tot 9 meter hoog worden.

De goudenregen groeit op nagenoeg op alle grondsoorten. Het enige waar een Gouden-regen niet tegen kan is een te natte bodem. Het is belangrijk dat de grond goed vocht door latend is. Het beste staat de goudenregen in halfschaduw. Een goudenregen hoef je niet te snoeien. Wel kun je het dode hout verwijderen. Een gouden regen is heel mooi in je tuin maar let wel op dat de peulen van de gouden regen giftig zijn voor mens en dier.

Gouden regen boom planten wanneer ?

De Goudenregen blijft een kleine boom en zal gemiddeld niet hoger worden dan 5 meter. Doordat deze Gouden-regen boom niet zo groot wordt is hij uitermate geschikt voor kleine tuinen. De Gouden regen heeft een peulvrucht welke giftig is.

Bezorgen van bomen.

Het laten bezorgen van de bomen is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij de bomen vakkundig en snel bij u thuis en zetten deze netjes op de oprit. Wij leveren in de volgende provincie's,  Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. Wij werken met speciale transportbedrijven die veel ervaring hebben met het vervoeren van bomen. Ze gaan voorzichtig met de bomen en takken om, om schade aan de bomen zoveel mogelijk te voorkomen.