Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een uitstekende keuze wanneer u uitkijkt naar een mooi bestrating voor uw tuin, die de sfeer en uitstraling heeft waar u naar op zoek bent. Kiest u voor een hout-, industriële- of een betonlook? Keramische tegels zijn erg divers, zo heeft Online Groen voor u een ruim assortiment waarbij u een keuze kunt maken uit tegels in verschillende maten en kleuren.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn nou keramische tegels? Keramische tegels worden gemaakt van keramiek. Deze keramiek word gemaakt van klei of leem en word op een hoge temperatuur gebakken waardoor de tegels keihard worden. dit zorgt ervoor dat de tegels veel voordelen met zich meebrengt. Keramische tegels kunnen worden onderbedeeld in binnen en buitentegels. De buitentegels kunnen ook prima binnen worden gelegd, maar we raden u sterk af om binnen tegels ook buiten te plaatsen.

Waarom zou u nou voor keramische tegels kiezen?

Deze terrastegels gaan, wanneer ze goed gelegd zijn ontzettend lang mee. Daarnaast brengen deze terrastegels de volgende voordelen met zich  mee. Allereerst is het aanbod van deze tegels erg groot, zo zijn ze in verschillende stijlen, kleuren en maten te verkrijgen. Of u nou voor een houtlook wilt gaan of juist een industriële look, bij keramische tegels zult u altijd wel vinden waar u naar op zoek bent. Naast het ruime aanbod zijn deze tegels ook nog eens krasvrij en kleurvast, waardoor ze altijd een mooi aanblik zullen blijven vormen. Ook zijn de tegels vorst- en hitte bestendig en wanneer u kiest voor een tegel met wat ruwer oppervlak zijn deze ook nog eens antislip.

Keramische tegels zijn ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Deze tegels hebben een erg lage vochtopname. Algen en mossen zullen zich niet aan de tegel kunnen hechten aangezien er dus nauwelijks vocht aanwezig is in de tegel. Door deze lage vochtopname is het ook geen probleem wanneer uw frisdrank of iets dergelijks op de tegels laat vallen, dit zal er namelijk niet in trekken en er zal later niks meer van te zien zijn.

Wat zijn de voordelen van deze tegels?

Alhoewel keramische tegels erg veel voordelen heeft zijn er natuurlijk, zoals bij zoveel producten, ook nadelen. Allereerst is de aanschafprijs van de tegel geen geintje, zo ligt de gemiddelde prijs van een keramische tegel ligt namelijk al aanzienlijk hoger dan bij betontegels. En alhoewel de lage vochtopname een groot voordeel is, kan ook het tegendeel het geval zijn. Zo blijven de tegels langer nat na een regenbui. Dit is echter wel te voorkomen door een waterdoorlatende voeg of een goede afloop met de juiste waterafvoer.

Het laatste nadeel van keramische buitentegels is de fundering. De tegels van 2 cm dik hebben namelijk een hele goede fundering nodig, anders komen ze schots en scheef te liggen waarbij er de kans op schade ontstaat. Voor een goede fundering kunt u gebruik maken van drainerend beton, omdat dit zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond voor de tegels. U moet er echter wel rekening mee houden, dat wanneer u de tegels ooit nog een keer wilt herstraten, u de tegels beter niet op beton kunt leggen aangezien dit herstraten niet lukt met betonresten aan de tegels.

Heeft u de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen en heeft u besloten wel voor keramische tegels te gaan? Dan staat u nog voor de keus voor wat voor soort tegel u gaat aanschaffen. Deze keuze is natuurlijk helemaal afhankelijk van de uitstraling en sfeer die u voor uw tuin wilt realiseren.

Patroon in de keramische tegels.

Wanneer u graag een creatieve, vrolijke en speelse uitstraling wilt kunt u gaan voor tegels met een patroon. Wanneer u tegels met een houtlook zult leggen, creëert u een landelijke en natuurlijk uitstraling die warm aan zal doen. Wanneer u wel de voordelen wilt beleven van de keramische tegels maar de look wilt hebben van betonnen tegels, kan er zeker aan uw wensen worden voldaan. Met de keramische tegels met betonlook, die overigens past in elk interieur, zorgt u voor een mooie industriële of moderne look.

Keramische tegels laten bezorgen in elke provincie!

In deze provincie in Nederland wordt de keramische tegels bezorgd.

Provincie Gelderland provincie Utrecht Zuid Holland Noord holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.