Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Red robin boom

Red robin boom kopen ook op stam. Wij hebben verschillende bomen zoals ook de Red robin boom glansmispel haag planten

Als onze Red robin bomen zijn ziekte vrij en van de beste kwaliteit. Wij verkopen tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij leveren alleen kwaliteit Red robin leiboom met garantie. De Red Robin boom is een populaire groenblijvende boom. In de zomer heeft het prachtig groen glanzende bladeren. Ze lopen in het voorjaar vuurrood uit. Dit is een prachtig gezicht. Door te snoeien bevorder je dit nog meer. Snoei je de boom niet dan zullen er in mei – juni prachtige witte bloemtrossen groeien. Een Red Robin boom is als leiboom en ook om stam leverbaar.

Red Robin boom planten.

Een Red Robin boom is het hele jaar door te planten. De beste periode is van oktober tot juni. In de zomer wordt hij in pot geleverd. In de zomer is het na het planten zeer belangrijk om de boom dagelijks van voldoende water te voorzien. Vooral met warme dagen. De Red Robin boom kun je het beste in half schaduw of in de zon planten voor het beste resultaat.

Red Robin boom snoeien.

Snoeien kun je het beste twee keer per jaar doen. In april en september. Door te snoeien bevorder je de nieuwe uitgroei. De bladeren zullen dan nog roder uitlopen. Dit is een prachtig gezicht. In april snoei je de dode of beschadigede takken. In september na de bloei kun je de boom weer in vorm snoeien.

Red Robin boom bezorgen.

Het bezorgen van een Red Robin makkelijk en snel. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is en dit in elke provincie.

Red Robin bezorgen in elke provincie Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland provincie Zeeland, provincie Brabant provincie Drenthe, provincie Friesland provincie Overijssel en provincie Groningen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België. De Red robin boom wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.