Kersenboom

Kersenboom kopen | Prunus zijn er in verschillende soorten.

De kerenboom heeft verschillende groeivormen zoals opgaande vormen, treurvormen, zuilvormen en bolvormen. 

De sierkersen staan erg bekend om hun uitbundige mooie bloei met witte of roze bloesem. Bij ons kunt u een Kers-boom kopen tegen scherpe prijs.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kersenboom.

De kers is een populaire vrucht. Wat is er dan leuker om een kersenboom in eigen tuin te hebben. Zo kun je kersen uit eigen tuin eten. Er zijn verschillende soorten kersenboom. Niet alle bomen geven kersen. De sierkers geeft meer bloesem en bloemen dan vruchten. Een kersenboom is te verkrijgen in een struik, half en hoogstam. Ook heb je nog de leiboom. Een leikerspruim is ook zeer geschikt voor haag op stam.

Een kersenboom geeft in het voorjaar prachtige bloesems en houdt van zon.

Het planten van een kersenboom.

Een kersenboom staat het liefst op een zonnige plek. Een kersenboom kan nagenoeg groeien op alle voedingsrijke grond. Het enige punt is dat het niet van een vochtige grond houd. Een kersenboom kun je het hele jaar doorplanten, mits het vriest. In de zomer worden ze met pot geleverd. Ook dan kunt u ze prima planten. Alleen moet je in de zomer de kersenboom voorzien van voldoende water. Dit om uitdroging tegen te gaan.

Kersenboom met garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Wij kunnen goedkoop leveren omdat wij geen grote vestigingen hebben. Bij ons worden kersenbomen pas uit de grond gehaald als u de bestelling geplaatst heeft. Met uitzondering in de zomer. In deze periode worden ze in pot geleverd.

Kersenboom laten bezorgen.

Kersenboom kopenen . Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid – Hollland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen. Een kersenboom bezorgen wij door heel Nederland en België tegen een vast, laag bedrag. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Het maakt niet uit of je in Amsterdam of Groningen woont of welke provincies ook.

Het snoeien van een kersenboom.

Het snoeien van een kersenboom doe je bij droog weer. Een kersenboom snoei je nooit in het voorjaar. Hierbij zou je namelijk de nieuwe knoppen storen bij groeien. Daarnaast snoei je een kersenboom ook niet als ze in bloei staan of direct na de bloei. Dit geeft namelijk een slechter resultaat in aantal vruchten. Daarom is het belangrijk dat je de kersenboom in de rust gaat snoeien. Dit is na de oogst van de kersen. Meestal eind september. Je snoeit dode takken eruit.