Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Vuurdoorn

Vuurdoorn planten Deze kunnen het hele jaar door geplant worden, omdat ze in pot geleverd worden. De Vuurdoorn plant die wij aanbieden is de laagblijvende variant.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het planten van een vuurdoorn.

Een vuurdoorn wordt het hele jaar in pot geleverd. Je kunt hem dus het hele jaar door planten. Wel is de beste periode tussen Oktober en Juni. Plant je in warme periodes met weinig regen, let er dan op dat de struik dagelijks van genoeg water word voorzien om uitdroging tegen te gaan. Een vuurdoorn groeit het beste in goed doorlatende en vruchtbare grond. Het maakt niet uit of het in de schaduw, half schaduw of zon geplaats word.

Het snoeien van een vuurdoorn.

Net als alle heesters kun je de vuurdoorn na de bloei snoeien. Dat is ongeveer in juli/augustus. Je kunt dan al zien aan welke takken de besjes zullen gaan groeien. Bij voorkeur snoei je deze takken niet, of ze moeten echt de verkeerde kant op groeien. Een tak zonder bessen kun je terug snoeien tot een paar centimeter boven de oorsprong.

Vuurdoorn bezorgen in elke provincie. Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Het bestellen van een vuurdoorn.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. Alle struiken worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug.