Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Moerbei

Moerbei kopen komen van oorsprong uit Azië, Afrika en Noord-Amerika, en houden wel van een warmer klimaat. Deze zijn in een aantal kleuren zoals de een zwarte en een witte Moerbei.

Bij het laten uitgroeien kan de Moerbei 10 meter hoog worden. Aan de vruchten kan een Moerbei makkelijk herkent worden. 

Bij ons kunt u Moerbei kopen tegen scherpe prijs.

Meer informatie >

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een moerbeiboom kopen.

Een moerbei is een bladverliezende boom en komen van nature uit de warme streken. De bladeren van de moerbei boom zijn grote bladeren in een hartvorm. De bladeren van de moerbei boom blijven tot laat in het jaar aan de boom. Daarintegen zitten er in het voorjaar pas laat de bladeren aan de boom. De vruchten van de moerbei boom zijn braamachtig. De vruchten van de moerbei zijn eetbaar en smaken verrukkelijk. Ze worden dan ook veel in gebak en wijnen gebruikt. Of er word jam van gemaakt. Dit zijn de vruchten van de zwarte moerbei. De vruchten van een witte moerbei zijn namelijk smaakloos. Pas wel op met de vruchten van de moerbeiboom. Ze laten namelijk vlekken achter die nauwelijks te verwijderen zijn.

Moerbei boom met garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Moerbei boom planten wanneer ?

De Moerbei kan het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni mits het niet vriest of sneeuwt. In de zomer wordt hij in pot geleverd. De moerbeiboom staat het liefst op losse grond. Die ook nog eens vochtig is. De moerbei boom heeft ruimte nodig om te groeien en kan wel 10 meter hoog worden.

De moerbei boom staat het allerliefst op een zonnige plek of half schaduw. Plant een moerbei boom niet in de harde wind.

Het bezorgen van een moerbeiboom.

Voor het ophalen van een moerbeiboom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw moerbei-boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een moerbei boom leveren en bezorgen in elke Provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,

provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,

provincie Zeeland, provincie Brabant,

provincie Drenthe, provincie Friesland,

provincie Overijssel en provincie Groningen.

Hoe snoei je een moerbeiboom?

Een moerbei boom kun je het beste snoeien in de winter. In de winter is de moerbeiboom namelijk in ruststand. In deze periode staat de sapstroom stil. Door een moerbei boom elk jaar bij te snoeien zal de boom elkaar jaar weer nieuwe vruchten krijgen. De vruchten van een moerbeiboom groeien namelijk aan de 1 jarige scheuten.