Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Cypres

Cypres coniferen Chamaecyparis is geen onbekende ze worden overal in parken en tuinen aangeplant.

De meeste Chamaecyparisen groeien zuilvormige. Door hun mooie groeiwijze zijn ze geschikt om solitair in de tuin te planten maar ook zeer geschikt voor hagen.

Bij ons kunt u Cypres kopen tegen scherpe prijs.

Meer informatie >

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cypres conifeer soorten. Er zijn meerdere soorten cypres chamaecyparis. Zo verkopen wij de blauwe en de gele conifeer, maar ook de treurcipres en de leylandii. Vooral de blauwe, gele conifeer en de leylandii zijn zeer geliefd om een haag van te maken. Elk soort heeft zijn eigen kenmerken. Het is dan ook zeker smaak afhankelijk welke je het beste kan en wilt planten. De gele conifeer zal mooi tot zijn recht komen in een tuin met veel groen. Alle coniferen zijn winterhard, en wintergroen. Ze bieden dan ook het hele jaar beschutting en privacy in je tuin.

Het planten van de Cypres Chameacyparis.

Deze coniferen gedijen het beste in half schaduw of schaduw. Ze zijn minder geschikt om in de volle zon te staan. Het is een sterke plant die bijna in alle grondsoorten kan groeien. Zelfs bodems met een hoog zoutgehalte kan deze struik weerstaan. Hierdoor kunnen ze dus ook prima in tuinen geplant worden dichtbij de zee. Het moet wel een goed waterdoorlatende grond zijn. Bij een te natte grond kunnen de wortels gaan rotten.

Bezorgen van de Coniferen Cypres Chameacyparis.

Wij leveren onze coniferen in provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid-Holland, provincie Noord-Holland Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Friesland en provincie Overijssel. En in België.

Voor het ophalen van coniferen heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Snoeien van de Cypres.

Het is aan te raden de struiken minimaal 1 keer per jaar te snoeien. Zo blijft de haag strak en in vorm. Ook wordt er zo voorkomen dat de haag te breed en te hoog word. En de kans op kale plekken in de dagen wordt daardoor minimaal.