Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bomen

Bomen kopen online voor in de tuin | boom soorten met meestal een ander doel zoals: Leibomen bolbomen zuilbomen  dakbomen voor boven een terras.

Bij ons kunt u ook grote bomen kopen of ook bijzondere bomen en ook voor een hoge boom voor in de tuin. Tegen scherpe prijs,

Bij onlinegroen.nl koopt u online kwaliteit met garantie.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bomen planten in tuin wanneer ?

Bomen kunnen het hele jaar geplant worden. De makkelijkste periode voor een boom is tussen 1 oktober en 1 juni.

In de zomer wordt hij in pot geleverd. Dan kunnen ook zeer goed geplant worden, maar dan hebben ze meer nazorg nodig, zoals van voldoende water te worden voorzien. Dit is het eerste jaar zeer belangrijk om de bomen niet te laten uitdrogen. Als de boom in het najaar geplant wordt dan zorg er meestal de natuur doormiddel van regen voor voldoende water bij de boom.

Waarom bomen in pot of kluit of losse wortel geleverd.

In de zomer worden de bomen in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten en planten van de bomen. In de winter worden ze met losse wortel of kluit geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren, hier is geen een scherpe richtlijn voor, dit is puur wat de weeromstandigheden zijn. Is het een koud voorjaar dan kunnen de bomen langer met losse wortel geleverd worden. Voor het aanslaan van de bomen maakt het ook niet uit hoe ze geleverd worden. Als ze in het najaar of de winter worden geplant dan is de nazorg minder van belang, zoals het water geven. Meestal zijn de bomen in de winter ook goedkoper dan in de zomer, dit zit erin dat ze in pot gezet moeten worden, dit is een extra handeling en risico voor de kweker, ze moeten dan ook een aantal maanden in de opslag staan en onderhouden worden en hier zijn kosten aan verbonden, die terug in de prijs gezet wordt.

Bomen van onlinegroen.nl

Wij leveren en verkopen alleen kwaliteit bomen, onze bomen komen van de beste kwekers van Nederland en vaak is dit de Betuwe. Wij werken samen met grote kwekers die veel ervaring hebben met het planten van bomen en precies weten wanneer en hoe je de bomen het beste kunt verplanten en planten en onderhouden. 

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van bomen. 

➜ A-Kwaliteit

➜ Betaal veilig met IDEAL

➜ 2 jaar aankoop Garantie op al onze bomen.

➜ 10.000 klanten gingen u voor.

Bomen zelf planten.

1. Graaf een gat van ongeveer rond 40-50 centimer. Liever iets groter dan de kluit of de losse wortel. Dit is omdat er dan eerst nog wat tuinaarde onder en om de kluit heen kan.

2. Zet de boom in het gat, en kijk eerst waar je de boompalen kwijt kan. Vervolgens met een gatenboor maak je een gat van ongeveer 50 cm diep.

3. Zet de palen in de gaten die gemaakt zijn met de palen boor. Pak nu de boom, en zet deze tussen de palen.

4. Gooi nu wat tuinaarde om de boom heen. Stamp de palen en boom goed aan met de voet. Nu de bomen en palen wat stabieler staan, kun je de boomband aan de bomen palen aan elkaar vast maken.

5. Gooi de oude aarde om de boom en palen heen, en stamp dit goed aan, en geef alles goed water.

6. Nazorg is heel belangrijk, in de zomer moet er elke dag water gegeven worden aan de leiboom. In de winter is dit niet nodig. In het voor en najaar een aantal keren per week.

Bezorgen van de bomen.

Het laten bezorgen van de straat bomen is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij  de bomen vakkundig en snel bij u thuis en zetten deze netjes op de oprit. Wij leveren in e volgende provincie's,  Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. Wij werken met speciale transport bedrijven die veel ervaring hebben met het vervoeren van bomen. Ze gaan voorzichtig met de bomen en takken om, om schade aan de bomen zoveel mogelijk te voorkomen.

Soorten vormen.

Leibomen aanbiedingen

bolbomen aanbiedingen

dakbomen aanbiedingen.

Zuilbomen aanbiedingen.