Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Glansmispel

Glansmispel kopen | sierlijke wintergroene Photinia struik ook voor een haag heeft hij mooie felrode bladeren in het voor- en najaar.

Na enkele jaren zal de struik uitgroeien naar 2 meter. De Nederlandse naam van de Photinia is Glansmispel.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Glansmispel.

De glansmispel word in het Latijns de photinia genoemd. De glansmispel kan ook als haagplant. De glansmispel wordt steeds bekender en kom je ook steeds vaker tegen in de Nederlandse tuin. Je hebt de glansmispel als haag, op stam en als leiboom. Een glansmispel kan prima tegen fel zonlicht. Een plekje in de zon is dus geen probleem voor de glansmispel, maar ook in de koudere gebieden gedijt de glansmispel prima. Een glansmispel staat wel liever in de luwte, hij is namelijk gevoelig voor wind. De glansmispel is vooral populair om de helderrode kleur van de bladeren die in het voorjaar prachtig uitlopen. In de zomer worden de bladeren donkergroen en in de winter worden de bladeren donkerbruin. Een glansmispel geeft kleur aan je tuin. Bij een zachte winter zal de glansmispel zelfs zijn bladeren behouden. Gaat het toch hard vriezen bescherm dan de bladeren zodat de haag mooi blijft. De glansmispel is zeer in trek bij vogels en vlinders. Bij het niet snoeien van de glansmispel zullen er in mei tot juli prachtige witte bloemen verschijnen.

Planten van Glansmispel wanneer ?

De Glansmispel haag kan het hele jaar geplant worden, omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd, behalve als het vriest of sneeuwt. In droge periodes is het belangrijk om de glansmispel dagelijks te voorzien van genoeg water om uitdroging tegen te gaan. 

Glansmispel bezorgen.

Voor het ophalen van een glansmispel heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw glansmispel vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een glansmispel leveren en bezorgen in elke Provincie.

De glansmispel kan door heel Nederland bezorgd worden, ongeacht welke provincie. Zoals Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Snoeien van Glansmispel wanneer ?

De Glansmispel heeft weinig snoei nodig. Als er al gesnoeid moet worden, dan is het vroege voorjaar de aangewezen tijd daarvoor. Hagen kunnen geknipt worden in de zomer. Er zullen zich dan in de glansmispel struik meer felrode bladeren ontwikkelen. Een mispel is een traag groeiende struik. Het beste snoeitijdstip is kort na de winter en eventueel in de zomer voor de tweede keer. De Glansmispel struik is te verjongen door terug te snoeien tot het oude hout