Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Pruimenboom

Pruimenboom kopen die vooral veel voorkomen in Europa. De Pruimen Leiboom is een keer wat anders.

Naast de lei pruimenboom zijn er ook veel soorten. Zoals de Pruimenboom op stam.

Bij ons kunt u makkelijk online peerboom kopen tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een pruimenboom is een makkelijke fruitboom. Er zijn heel wat verschillende soorten. Deze verschillen zijn vooral de vruchtkleur en de vruchtgrote. Zo heb je pruimenbomen met roze, blauwe, rode en gele pruimen. Het ene soort heeft langwerpige pruimen en andere klein of groot. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal zelfbestuivend zijn. Een pruimenboom staat bekend om zijn productie. Er zijn zelfs soorten die meer fruit produceren dan de boom aan kan. Dan kun je het beste in het vroege voorjaar een deel van de vruchtjes verwijderen. Zo krijgt de rest meer kans om volledig te rijpen. De vruchten worden tussen juli en september geoogst. Dit is afhankelijk van het soort.

Het planten van een pruimenboom.

De beste periode om de boom te planten is tussen oktober en juni. Het kan wel buiten deze maanden maar houdt er dan rekening mee dat de bomen in periodes waarin geen regen valt, dagelijks van voldoende water wordt voorzien. Een pruimenboom staat het liefst in de zon. Een zonnige plek is dan ook de beste plaats om hem te planten, al verdraagt hij halfschaduw ook.

Pruimenboom bezorgen in elke provincie.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van pruimenboom, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van een pruimenboom.

De beste tijd om te snoeien is in de late zomer. In de maanden augustus of september. Bij het snoeien is het goed om in gedachten te houden dat alle takken zoveel mogelijk licht moeten vangen. Dit komt ten goede aan de vruchten. Snoei beschadigde takken weg. Takken die bijvoorbeeld geknakt zijn. Snoei ook de zijtakjes weg die vastzitten aan de takken en recht omhoog staan zonder knopjes.