Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Hagen

Hagen soorten kopen is zoveel meer dan een schutting. De meeste verkocht snelgroeiend haag is de Laurier. Voor elke erfscheiding is een groene haag, ook groenblijvend in de winter zijn zoals taxus

Hagen die in de winter juist het blad verliezen zodat er zonlicht in huis komt en ook onderhoudsarme haag is.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een haag vormt het geraamte van je tuin. Meestal kies je eerst een haag uit als je de tuin opnieuw gaat inrichten. Er zijn veel verschillende soorten hagen. Denk goed na wat je graag in je tuin wilt hebben. Wil je graag een haag die het hele jaar groen blijft en zo het hele jaar privacy geeft in je tuin of wil u een bladverliezende haag. Ook heb je nog een haag die zijn bladeren wel behoudt maar wel bruin wordt. Of is het de bedoeling vogels of vlinders er op af te laten komen? Ook zit er verschil in de groei. Je hebt hagen die heel snel groeien en zeker twee keer per jaar gesnoeid moeten worden, maar er zijn ook hagen die minder onderhoud nodig hebben.

Hagen planten wanneer.

Het planten van hagen is niet zo moelijk, iedereen kan het zelf doen. Als je een sleuf van ongeveer 40 cm diep graaft en dan de kluit of losse wortel erin zet, dan is het meeste werk al gedaan. De wortel of kluit van de hagen mogen niet meer zichtbaar zijn. 

Het net om de kluit mag er omheen blijven zitten, dit is om tijdelijk het meeste vocht bij de wortel te houden. Dit is een afbeekbaar net en richt geen schade aan de natuur aan.

Welke haag is het meest geschikt voor mij.

Dit is een goede vraag. Er zijn een aantal soorten die je het meest tegenkomt in de tuinen. Bij onze aanbiedingen vindt je die soorten. Wij hebben ook een gratis e-book waarin de top 5 beschreven staat met voor en nadelen.

Hagen zijn een mooie afscheiding voor de tuin, je kunt kiezen of die bladhoudend of groenblijvend moet zijn in de winter.

De meest voorkomende soorten zijn

coniferen

laurier

Groene beukenhaag.

Portugese laurier

Taxus.

Dit zijn zeer sterke hagen om meer prive in de tuin te krijgen. Hagen zijn de perfecte oplossing. Het geeft kleur en sfeer aan de tuin. Veel meer dan een schutting. Snoeien van de hagen is vaak maar 1 keer per jaar nodig vooral als ze nog moeten groeien. Vaak is het zo als de zijkant gesnoeid wordt, gaat hij de hoogte in groeien. Hagen kunnen ook prima smal blijven. Heb je vaak bij een hoostbui een natte tuin dan is een haag ook de beste oplossing. Deze neemt water uit de tuin weg, wat een schutting natuurlijk niet doet.

Bezorgen van hagen.

Een haag leveren en bezorgen wij in elke Provincie. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Een haag kan door heel Nederland bezorgd worden. Voor het ophalen van een haag heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw haag vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Dus geen vieze handen of zwaar tilwerk, laat dit lekker aan de mensen over die dat vaker hagen leveren.