Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Lucht

Lucht In het ruime, en met zorg samengestelde assortiment van Online Groen komt u ook verschillende artikelen tegen waarbij lucht een redelijke rol speelt, ofwel pneumatisch gereedschap. Denk hierbij aan compressors, luchtslangen en haspels, blaaspistolen en nog veel meer artikelen waar u veel profijt van kunt hebben als u deze aanschaft.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Online Groen vind u meerdere artikelen waarbij lucht een onderdeel is om het te laten werken. Zo komt u ook een pompwagen tegen, deze word ook wel palletwagen genoemd. Hiermee kunt u gemakkelijk zware goederen verplaatsen dit is natuurlijk het handigst wanneer de goederen op een pallet staan, vandaar ook de naam palletwagen. Pompwagens worden echter niet gebruikt om verschillende goederen op te stapelen, over het algemeen komt een pompwagen maximaal 20 centimeter van de grond.

Bij een pompwagen is het natuurlijk wel belangrijk dat u deze op een juiste manier gebruikt, anders loopt u namelijk kans over klachten in schouders, en rug door een verkeerde houding of het trekken van een te zware last. Zorg er ook voor dat u de wagen achter u aan trekt en rustig rijd, zo houd u het beste zicht en blijft de kans dat u tegen iets of iemand oprijd klein. Door u snelheid aan te passen wanneer u een bocht o.i.d. doorrijd verminderd u de kans dat de lading zal kantelen of vallen.

Een ander apparaat dat u tegen kunt komen is een compressor, maar hoe werkt deze nou en waar kunt u hem nou voor gebruiken? Een compressor zuigt als het ware lucht uit de omgeving om het vervolgens om te zetten in geperste lucht. Deze lucht kunt u gebruiken bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden zoals het oppompen van banden of het schoonblazen van verschillende dingen. Wanneer u uw compressor gebruikt om gereedschappen aan te drijven kunt u er ook mee verfspuiten, spijkers schieten, zandstralen en nog veel meer.

Wanneer u uw compressor wilt aansluiten op een bepaald gereedschap zoals blaaspistolen, kunt u gebruik maken van een lucht snelkoppeling. Hierbij moet u er welk op letten dat de koppeling geschikt is voor het gereedschap, het is natuurlijk erg jammer dat u een koppeling aanschaft waar u eigenlijk geen gebruik van kunt maken. Maar in plaats van een gewone snelkoppeling kunt u ook kiezen voor een veiligheidskoppeling. Hiermee kunt u gereedschap of dergelijke op een veilige manier ontkoppeling waardoor de gebruiker minder kans heeft om letsel op te lopen wanneer het ontkoppelen niet helemaal goed gaat.

Een ander artikel dat u zult tegenkomen is een bandenvulmeter, of een bandenpomp met meter. Zo kunt u namelijk gemakkelijk uw band bijvullen en/of de bandenspanning controleren. Door een meter te gebruiken is de kans dat uw band klapt tijdens het pompen of daarna veel kleiner aangezien uw kunt zien wanneer de band te hard zou zijn. Om een meter optimaal te gebruiken is het handig dat u de waarde van de bandenspanning precies weet zodat u de banden altijd tot de perfecte spanning kunt pompen.

Soorten onderdelen van voor de lucht.

Verder zijn er natuurlijk ook nog artikelen zoals luchtslangen, die u aan de ene kant gemakkelijk kunt aansluiten op uw compressor met aan de andere kant het benodigde gereedschap voor uw werkzaamheden. Hier kunt u natuurlijk ook een haspel voor aanschaffen, dit geeft u veel gemak wat betreft het opruimen van de slang. Andere artikelen zijn as-steunen, slagmoersleutels, bouwdrogers, houtklovers en hefttafels. Deze laatste is zoals de naam al aangeeft een tafel die tot elke gewenste hoogte verstelbaars is, natuurlijk heeft een hefttafel wel een maximale hoogte. Verder brengt een heftafel veel voordelen met zich mee, zo helpt het om lichamelijke klachten te voorkomen die kunnen ontstaan bij het vaker optillen van zware lasten.