Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Groene-haag

7 aug. 2019

Een groene haag kenmerkt zich doordat hij ook in de winter groen blijft. Zo kun je met een groene haag het hele jaar privacy in je tuin garanderen. Een groene haag kan als een natuurlijke muur worden gebruikt. Er zijn heel veel soorten groene hagen. Je kunt hierbij denken aan de laurier, hulst of conifeer.

Groene hagen zijn altijd heel populair. Mensen zien toch graag groen en willen ook nog eens graag dat het hele jaar groen is in hun tuin. Veel gebruikte groene hagen zijn toch wel de taxus en de conifeer. Een echte klassieker als het gaat om een groene haag is toch el de buxus. Alleen maken de buxusmot en de buxusschimmel steeds meer schade. Hierdoor kiezen mensen steeds meer voor een vervanger. De vervangers zoals je Japanse hulst hebben dezelfde mooie eigenschappen als de buxus, alleen het verschil is dat ze resistent zijn voor de buxusziektes. Ook is Japanse hulst net als de buxus prima geschikt om in vormen te snoeien.

Soms is het fijner om een groene haag te hebben die smal is en blijft. Dit kan om een smal haagje om de voortuin te plaatsen of een natuurlijk rand om je zwembad. Het is namelijk ook in winter mooi als deze haag groen blijft. Ook voor een haag tussen jou en buren is soms een smalle groene haag wenselijk. Zo behoud je namelijk de meeste ruimte in de tuin. Een brede haag kan je tuin ook veel kleiner doen ogen.

Voor een groene haag die ook nog eens smal groeit kun je kiezen voor de Portugese laurier. Het is wel een haag die hoog kan worden. De snoei moet wel worden bij gehouden.

Al deze groene hagen kun je bestellen in onze webshop. Snel, makkelijk en online.

Wij leveren alleen A-kwaliteit struiken. Deze worden netjes bij u thuisbezorgd voor een vast en laag bezorgtarief.