Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

hoge buxushaag

6 mrt. 2019

Hoge Buxushaag kopen. De buxus is een populair en bekende struik. Deze word vaak gebruikt in tuinen maar ook in parken worden ze vaak geplant. De buxus blijft dan ook onverminderd populair.

Door de buxus ziekte wordt nu vaak de buxus vervanger toegepast.

De hoge buxushaag is uitermate geschikt voor een strakke haag. Door hem met snoeien goed bij te houden creëer je al snel een hoge buxushaag. Ben je creatief en hou je niet van strakke hoge buxus hagen dan kunt u ze ook zeker gebruiken voor vorm snoei. Doordat hij niet heel snel groeit blijf de vorm ook mooi.

Doordat de buxus kleine bladeren heeft, heeft het van nature al een strak uiterlijk. Ga je de hoge buxushaag dan ook nog eens snoeien, dan word dit strakke effect alleen nog maar meer versterkt. De buxus is niet alleen populair omdat hij er mooi strak uitziet. Het is namelijk ook een wintergroene struik. Dit betekend dat hij ook in de winter zijn frisse groene bladeren behoud. Door de haag twee keer per jaar te snoeien behoud hij deze frisse, groene bladeren. Het voordeel van snoeien is, dat de haag dichter begroeid raakt. Hierdoor vormt hij een stevige groene muur.

Door een hoge buxushaag te planten of creëren, zit u altijd beschut en heeft u privacy in uw tuin. Dit dankzij het dicht begroeide bladeren.

Wij onlinegroen.nl bieden buxus in meerdere maten aan. Voor het creëren van een hoge buxus haag moet u de grootste maat nemen. Onze buxus struiken zijn nog niet volgroeid. Het duurt even voordat het een mooie dichte haag vormt. Het snoeien kan al vrij snel na het planten. Zo kun je er vrij snel een mooie strakke haag van maken.