Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Laanbomen

Laanbomen zijn er in veel soorten mooi langs een inrit. Deze bomen zijn echte siermakers. Veel voorkomende laanbomen zijn in een zuilbomen. 

Deze bomen geeft karakter aan je oprit. Makkelijk online kopen tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kopen van een laanboom.

Een laanboom zie je veel langs een weg, oprijlaan of in een grote tuin. Een veel voorkomende laanboom is de zuilboom. Een laanboom heeft een rechte stam. Het is een smalle en opgaande boom. De top is doorgaand en begint op een minimale hoogte van 2 meter. De kroon is evenwichtig en dicht. Er zijn veel bomen geschikt als laanboom. Ze moeten niet te grillig groeien en het is belangrijk dat het een opgaande groeiwijze heeft. Het is belangrijk dat laanbomen dezelfde hoogte en breedte hebben. Zo creëer je een strakke groene lijn.

Planten van een laanboom wanneer ?

Laanbomen kun je het hele jaar door planten. In de zomerperiode worden de laanbomen geleverd in pot. Dit is om het vocht beter bij de wortels te houden. Plant je een laanboom in de zomerperiode, bij warm weer dan is het aan te raden om de laanboom dagelijks van voldoende water te voorzien. Dit om uitdroging te voorkomen. De beste tijd om een laanboom te planten is tussen oktober en juni. Dit kan mits het niet vriest of sneeuwt.

Een laanboom bezorgen.

Voor het ophalen van een laanboom heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw laanboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een laanboom leveren en bezorgen in elke Provincie.

Provincie Gelderland, Utrecht, Zuid Holland, Noord Holland, Limburg, Flevoland, Zeeland, Brabant, Drenthe, Friesland, Overijssel en Groningen

Snoeien van een laanboom ?

Een laanboom snoei je ongeveer 2 á 3 jaar nadat je een laanboom hebt geplant. Dit is afhankelijk van waar je de laanboom hebt geplant en welk soort je hebt geplant. Een laanboom snoei je niet om te snoeien. Je snoeit alleen de probleemtakken. Snoei nooit meer dan 20% van het blad weg. Hoe minder hoe beter. Verwijder gebroken takken, dode takken, zuigers, elleboogtakken en dikke takken. Het beste kun je laan bomen snoeien in het groeiseizoen. Dit is in juli en augustus.