Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Siergrassen

Siergrassen soorten kopen voor in de tuin | deze zijn er in veel grassoorten dit zijn mooie planten voor in borders, met de mooie hoge en groene kleuren..

Omdat siergras ook wintergroene zijn worden ook steeds populairder in onze kwekerij.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Siergrassen.

Siergrassen geven veel sfeer in je tuin. En worden ook steeds populairder in de Nederlandse tuinen. Vooral in het najaar als de rest uitgebloeid is kan het nog kleur in je tuin geven. Je hebt wintergroene, lage, hoge en bloeiende siergrassen. Laagblijvende wintergroene siergrassen zijn aan te raden als bodembedekkers. Hierdoor heb je geen onkruid meer in uw tuin. Omdat het onderdrukt wordt door de siergrassen. Doordat er geen onkruid meer doorkomt heeft u een onderhoudsarme tuin.

Siergrassen zijn vaste planten die in de kleuren wit, geel, groen, roze, rood, paars en bruin te verkrijgen is. Ze worden maximaal 3 meter hoog. Ze bloeien van zomer tot en met het najaar. Siergrassen groeien het beste in de zon of half schaduw in voedzame, vocht doorlatende grond.

Wanneer siergrassen snoeien?

In de winter verdort het siergras. In het voorjaar kun je het verdorde siergras afknippen. Bij de wintergroene siergrassen hoef je enkel de lelijke stengels te verwijderen.

Wanneer siergrassen planten?

Siergrassen kunnen het hele jaar geplant worden, dit gebeurd veel dit in een border, voor mooie felle groene kleuren. hij wordt het hele jaar in pot geleverd.

Siergrassen bestellen bij onlinegroen.nl Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren en planten in ook door heel Nederland. Alle Siergrassen kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug. Heeft u nog vragen kijk dan even bij de veelgestelde vragen pagina.

Bezorgen van de planten.

Het bezorgen van de siergras planten gaat bij ons heel makkelijk. Met onze bezorgservice leveren wij uw siergrassen vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland tegen een vaste lage prijs. Goedkoopste bezorging van Nederland!

Zoals provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Friesland en provincie Overijssel.

Makkelijk en snel online te bestellen. Siergrassen zijn bij ons goedkoper dan bij een tuincentrum. Dit komt doordat wij geen grote winkel hebben of veel personeel. Zo kunnen we de kosten laag houden!

Bodembedekker