Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Groen

Als u uw tuin een nog mooier aanzicht wilt geven is groen een belangrijk punt. Zo kunt u meer groen aanbrengen of de groei van het groen dat al aanwezig is bevorderen. Zo kunt u bijvoorbeeld grasmatten aanbrengen of uw gazon bemesten om de groei te bevorderen. Bij Online Groen heeft u de keus uit een ruim assortiment aan mogelijkheden om het groen in uw tuin te verbeteren.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u meer groen wilt aanbrengen of de groei van groen wilt bevorderen in uw tuin, bent u bij Online Groen aan het juiste adres. U kunt op verschillende manieren (meer) groen aanbrengen in uw tuin, maar wat is nou de juiste manier? Het is afhankelijk van wat u wilt en wat u al heeft in uw tuin. Als u een kleine voortuin heeft en u het praktisch vind om nog wat ruimte te hebben voor het parkeren van uw fiets kunt u ook plantenbakken plaatsen of maken met stenen, zo kunt u genoeg ruimte overhouden om uw tuin praktisch te houden. Verder kunt u ook kiezen om een gazon aan te leggen, dit kan snel door gebruik te maken van grasmatten. Om uw groen te verbeteren kunt u gebruik maken van bodemverbeteraars, meststoffen en hulpmiddelen tegen ziekten en plagen, ook hiervoor kunt u terecht bij Online Groen

 

Wanneer u kiest om meer groen aan te brengen door bloembollen te planten kunt u onder andere kiezen uit tulpen. Dit zijn betaalbare bloemen die we, alhoewel ze hier niet oorspronkelijk vandaan komen, in Nederland ontzettend veel tegenkomen. Ze zijn dan ook in veel verschillende kleuren en soms zelfs 2-kleurig te verkrijgen. Tulpen zijn voorjaarsbloeiende bloemen en het is daarom ook leuk om ze te combineren met bloemen die bijvoorbeeld in het najaar bloeien om zo vrijwel het gehele jaar door een bloeiende tuin te creëren. Verder hebben ze ook een prettige hoogte waarmee ze leuk te variëren zijn met andere bloemen of planten. Een andere bloembol waar u voor kunt kiezen is die van de narcis. Het meest bekend zijn de gele narcissen, maar er zijn nog veel meer soorten. Zo kunt u ook kiezen voor narcissen met een roze kleur

 

Een zeer effectieve manier van het aanbrengen van groen in uw tuin is door middel van grasmatten. Het grote voordeel van deze matten is de snelheid en de gemakkelijkheid waarmee de matten kunnen worden geplaatst en het geeft sneller een mooi aanzicht dan wanneer u gras gaat zaaien. Daarbij komt dat de grasmatten na drie weken al kunnen worden gebruikt, terwijl er bij het inzaaien van gras al gauw zo’n 18 weken moet worden gewacht totdat het geschikt is om te gebruiken. Het grote voordeel van het gras zaaien is natuurlijk dat het een stuk goedkoper is dan de matten. Daarnaast is graszaad gemakkelijk te gebruiken voor het opvullen van kale plekken in uw gazon.

 

Bij Online Groen kunt u ook terecht voor meststoffen, voor zowel uw gazon als planten of bloemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kalk gebruiken voor het opkrikken van de pH-waarde van de grond. Hierdoor zullen verschillende planten en bloemen beter gaan bloeien, let er wel op dat niet alle planten er op vooruit gaan door het toevoegen van kalk. Verder kan het strooien van kalk eigenlijk het hele jaar rond gedaan worden, maar er is wel voorkeur voor de wintermaanden. Het strooien van kalk in korrelvorm is gemakkelijker dan de poedervorm, het waait namelijk niet weg en is gemakkelijk te strooien op de plek waar u het wilt hebben. Houder er verder rekening mee, dat wanneer u uw tuin ook nog wilt bemesten u minimaal 6 weken moet wachten met het bemesten.

 

Bij Online Groen kunt u ook terecht voor ander bodemverbeteraars zoals Urbanscape green Cubes of Flocks. De Cubes zijn goed te gebruiken voor plantenbakken moestuinen en borders. De voordelen van deze bodemverbeteraars is de verlengde duur van de wateropslag, op deze wijze droogt de grond en daarmee ook uw plant minder gauw uit. Doordat water langduriger word opgeslagen krijgt u een sterkere beplanting met een verbeterde wortelgroei. De Flocks kan worden vermengd met grond als turf, zand, leem of teelaarde. Zo kan het worden toegepast bij sportvelden, parken, maar natuurlijk ook gewoon in uw tuin.