Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Werkkleding

Werkkleding Of u nou als doe-het-zelver aan het werk gaat in uw eigen tuin of als professional, goede werkkleding is erg belangrijk. De juiste werkkleding geeft namelijk bescherming en is goed voor de veiligheid tijdens het werken. Zo vind u bij Online Groen een assortiment waarbij u verschillende beschermende kleding tegen zult komen.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u op zoek bent naar beschermende werkkleding zoals regenkleding, bent u bij Online Groen aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere de keuze maken voor een waadbroek. Dit is een eendelig pak die het grootste gedeelte van het lichaam bedekt, namelijk vanaf de voeten tot op de borst. Hierbij zijn de armen en het hoofd vrij. Het grote voordeel van een waadbroek is de waterdichtheid, hierdoor kunt u tot borsthoogte het water in zonder dat u nat word. Zo kunt u op een prettige manier klusjes of bouwwerkzaamheden uitvoeren waarbij u het water in moet. Ook voor verschillende vissers is een waadbroek een erg handig hulpmiddel.

Voor de waadpakken zijn er verschillende opties wat betreft het materiaal dat ervoor word gebruikt. De goedkopere waadpakken worden vaak van PVC gemaakt en is te vergelijken met een regenpak, maar dan net iets dikker. Verder zijn de PVC pakken makkelijk schoon te maken en drogen ze ook nog eens snel op. En door de dunne stof zijn ze gemakkelijk op te bergen. Een nadeel van PVC is echter wel de slechte isolatie, door de dunne stof bied het namelijk weinig warmte wanneer u in koud water stapt.

Een ander soort materiaal is neopreen, dit is in vergelijking met PVC wel duurder om aan te schaffen. Hiertegen over gaat neopreen wel langer mee dan PVC en is de isolatie hiervan veel beter. Door de goede isolatie kunt u een neopreen waadbroek het hele jaar door gebruiken wat natuurlijk erg handig is voor degene die een waadbroek ook het hele jaar nodig heeft.

Naast waadbroeken kunt u ook kiezen voor een regenpak, een volledig pak bestaat dan uit een broek en een jas. Hiermee kunt u buiten aan het werk, ook wanneer het regent, Nederland is namelijk een land waar het veel regent en om altijd binnen te blijven wanneer het regent is natuurlijk ook geen optie. Regenpakken worden vaak gemaakt met PVC of PU.

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik wilt maken van uw regenpak, waarbij deze natuurlijk wel goed moet blijven functioneren is het belangrijk dat u goed let op wat het labeltje in het pak zegt.

Zo kan sommige regenkleding niet worden gewassen doordat de werkkleding daarna niet meer waterdicht is. Sommige soorten regenkleding moeten juist regelmatig gewassen worden om de kleding waterdicht en ademend blijft.

Andere soorten werkkleding.

Naast regenkleding kunt u bij Online Groen ook terecht voor andere beschermende kleding, zo kunt u ook uw keuze laten vallen op kniebeschermers. Bij het kiezen van een soort kniebeschermer moet u altijd u werkzaamheden in gedachten houden, bent u voornamelijk staand aan het werk bent met een enkele keer op uw knieën, dan kunt u beter kiezen voor lichte en flexibele beschermers kiezen.

Kniebeschermers alle soorten.

Wanneer u veel op uw knieën werkt kunt u beter kiezen voor heavy-duty kniebeschermers.

Als u geen of verkeerde kniebeschermers gebruikt zult u al snel klachten krijgen wat betreft uw kniegewrichten. Ook is de kans dat u artrose, slijmbeursontstekingen en meniscusaandoeningen krijgt veel groter dan wanneer u wel goede kniebeschermers gebruikt.

Naast de kniebeschermers in de categorie beschermende werkkleding heeft Online Groen voor u ook handbescherming beschikbaar gesteld. Een van de artikelen is een universele handbeschermer voor een beitel. Door deze handbeschermer te gebruiken verminderd u de kans op letsel tijdens het werken.