Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Tuininrichting

Tuininrichting Om nog meer te kunnen genieten van uw tuin, is de inrichting daarvan erg belangrijk en bepalend voor de sfeer en de uitstraling die het best aansluit op uw smaak. Bij Online Groen vind u een groot

assortiment aan verschillende producten voor uw tuininrichting

Meer informatie >

Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij het inrichten van uw tuin, denkt u vaak het eerst aan uw achtertuin. Maar de voortuin is eigenlijk net zo belangrijk, het is namelijk het visitekaartje van uw huis. Daarom is het belangrijk dat u hier ook een inrichting voor kiest die helemaal bij uw past.

Aanvulling van het inrichten van de tuin.

Een mooie en simpele manier om aanvulling te geven in uw tuin zijn bloempotten, hiermee kunt u de uitstraling van uw tuin heel gemakkelijk veranderen en ook hebt u ook de mogelijkheid voor afwisseling doordat uw de potten kunt verplaatsen wanneer u wilt. Bij Online Groen hebt u de keus uit een groot assortiment aan potten in verschillende maten en kleuren.

Potten als tuininrichting.

Naast een grote keuze in potten heeft Online Groen voor u ook verschillende soorten randbegrenzingen. Deze begrenzingen zorgen ervoor dat alle onderdelen in uw tuin netjes binnen hun perken blijven. Zo zal het gazon niet over de stenen heen kunnen groeien. Naast deze begrenzingen heeft Online Groen ook stabilisatie producten, bijvoorbeeld de grindmat: gravel fix pro.