Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Japanse notenboom

Japanse Notenboom kopen. Wij verkopen verschillende soorten ook Japanse Notenboom op stam.

Wij leveren alleen kwaliteit Gingo bomen tegen scherpe prijs

Kijk niet verder en bestel vandaag nog.

Meer informatie >

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Japanse Notenboom kopen. In het Latijns ook wel de Ginkgo biloba genoemd. Het zijn langzaam groeiende bomen. De bladeren zijn prachtig waaiervormig. In de herfst verkleuren deze bladeren naar geel. De bladeren van deze boom vallen wel heel vroeg eraf. Een jonge Ginkgo biloba boom groeit smal omhoog. Hoe ouder de boom word hoe breder hij zal gaan groeien. De boom kan zo’n 6 meter hoog worden.

Japanse Notenboom planten.

Deze bomen kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode om te planten is tussen oktober en juni. Bij het planten in de zomermaanden is het belangrijk dat de bomen dagelijks van voldoende water worden voorzien. Vooral in periodes waarin er nauwelijks, of geen regen valt. De Japanse notenboom staat het liefst in de zon, maar kan ook prima half in de schaduw staan. En is geschikt om in elk grondsoort te groeien.

Japanse Notenboom bezorgen.

Het bezorgen van bomen is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij uw bomen vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Provincie friesland, provincie groningen, provincie drenthe, provincie overijssel, provincie gelderland, provincie utrecht, provincie zuid–holland, provincie noord–holland, provincie limburg, provincie flevoland, provincie zeeland en provincie brabant.

In alle bovenstaande provincies leveren wij de bomen.

Japanse Notenboom snoeien.

Deze boom hoeft niet gesnoeid te worden. Wilt u toch snoeien omdat hij te groot wordt of scheve takken krijgt, dan kunt u dit het beste in Maart doen. Bij jonge bomen kan het van belang zijn om eventuele probleemtakken al tijdig te verwijderen.