Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Rozen

Rozen planten kopen bij onlinegroen alle soorten.  Dit kan heel makkelijk via de webshop.

U klik het geweste product aan en het wordt tot in de tuin bezorgd.

Onze rozen planten zijn van zeer kwaliteit tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rozen kopen.

Rozen zie je veel in de Nederlandse tuinen. Het is dan ook een bekende tuinplant. Een roos kan prachtig bloeien en sommige soorten zelfs vaker dan één keer per jaar. Hoe meer ze in de volle zon staan, hoe rijker de roos zal bloeien. Hoe meer zon hoe beter. Rozen kun je onderverdelen in grootbloemige rozen, trosrozen, heesterrozen, patiorozen en klimrozen. Daarnaast heb je ook nog rozen op stam. Er zijn rozen die prima kunnen functioneren als bodembedekker. Deze blijven vrij laag en onderdrukken onkruidgroei. De hoogte hangt dus erg af van het soort dat je hebt. De laagste blijft 30 cm maar je hebt ze ook die 4 meter kunnen worden. Je hebt rozen in veel verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de roze, witte, gele, oranje, rode, paarse en blauwe. Ze bloeien meestal in de maanden juni, juli, augustus, september en oktober. Rozen zijn winterhard, maar over het algemeen niet wintergroen. Dit wil zeggen dat ze in de herfst de bladeren verliezen.

Rozen planten.

De rozen kunnen het hele jaar geplant worden, dit omdat ze het hele jaar in pot worden geleverd. De beste tijd om te planten is tussen oktober en juni. Het liefst staan rozen in de wind en in vruchtbare grond. De wind droogt de bladeren sneller en daardoor zijn ze minder vatbaar voor ziektes. Gebruik daarom bij het planten humusrijke grond. Zo heeft de roos direct een goede start. Ook staan rozen graag op een zonnige plaats. Hoe meer zon hoe beter.

Het bezorgen van rozen.

Het bezorgen van struiken is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij uw struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij bezorgen de rozen in elke plaats en dus in elke provincie. Wij hebben een vast bezorgtarief met uitzondering van de Waddeneilanden.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Het snoeien van rozen.

Niet elk soort heeft snoei nodig. Rozen die wel gesnoeid kunnen of moeten worden, kun je het beste snoeien in maart.