Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Vinca minor

Vinca minor kopen.

Scherpe prijs vinca minor. ook de wit Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vinca minor kopen. De vinca minor is een gemakkelijke, snelgroeiende en ook nog eens een groenblijvende bodembedekker. Deze vaste plant heeft het hele jaar door prachtige lancetvormige bladeren. Die glanzend groen zijn. Ze bloeien met kleine bloemetjes. Ze zijn er in veel verschillende kleuren. Zo bloeien ze met roze, witte, blauwe of purperen bloemen. Deze verschijnen meestal al vroeg in april en t/m ongeveer juni. De vinca minor worden niet heel hoog. Ongeveer 10 cm. Als ze bloeien zijn ze ongeveer 15 cm.

Vinca minor planten

vinca minor kan het hele jaar geplant worden omdat deze in pot wordt geleverd. Je kunt ze zo dicht bij elkaar planten als je zelf wilt. Het verschilt namelijk hoe snel jij de bodem dicht wilt hebben. Over het algemeen worden er maximaal 9 per vierkante meter aangehouden. Je kunt ze het hele jaar door planten behalve bij vorst. Het planten van de vinca minor kan zowel in half schaduw als schaduwrijke plaatsen. Dus onder struiken of bomen zullen ze het ook prima doen. Ook is het geen probleem als je ze in veel zonlicht plant. Bijvoorbeeld in een border. Ook hier zal hij goed tot zijn recht komen. In de zon zal hij wel rijker bloeien. Per vierkante meter kun je er ongeveer 12 planten.

Snoeiadvies voor de vinca minor.

Je kunt in het voorjaar de dode bladeren wegsnoeien.

Het bezorgen van de vinca minor.

Het bezorgen van een vinca minor makkelijk en snel. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw plant vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Vinca minor bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen.

Het bestellen van een vinca minor.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. Alle struiken en planten worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug.