Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Heesters

Heesters kopen | zijn er in vele soorten en maten. Vanaf de grond geven de heesters meerdere takken.

Ook bloeiende en groenblijvende heesters deze zijn in elke grondsoort te planten. Deze zijn ook wintergroen en bladhoudend. Wij leveren kwaliteit heesters tegen normale prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze heesters.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke heester past bij mij.

Dit is een beetje een vraag waar wij niet helemaal antwoord op kunnen geven. Dit is erg smaak gebonden en welk doel de heester moet hebben. Moet deze grote of kleine bladeren hebben, maar moet deze in de winter blad hebben. Ook als bodembedekker doen ze het goed, of in borders of verhoogde tuinen,

Wat zijn Heesters ? Er zijn een aantal verschillende soorten heesters, zoals een bloeiende en groenblijvende. Heesters kunnen groot worden, dus dan zijn prima geschikt als haagplanten. Ze zijn ook goed in toom te houden als ze op tijd genoeid worden.

Groenblijvende heesters.

De groenblijvende heester geeft ook in de winter kleur en structuur aan je tuin. In de winter blijft een groenblijvende heester zijn kleur en blad behouden. Groenblijvende heesters struiken zijn zeer geschikt voor in borders en perken. Een haag van groenblijvende heesters kan ook heel goed. Wat belangrijk dat de groenblijvende heester op een beschutte plek staat. Een groenblijvende heester is doordat hij zijn blad behoud gevoelig voor wind en vorst. Bij heester moet je denken aan de buxus, coniferen, hedera of de glansmispel.

Dat zijn een paar bekende heesters die je veel ziet in de Nederlandse tuinen. Belangrijk is dat groenblijvende heesters in kalkrijke grond staan. Tussen oktober en maart is het de beste tijd om groenblijvende heesters te planten of te verplanten. Het moet niet vriezen! Voor het snoeien van groenblijvende heesters zijn een aantal belangrijke aandachtspunten. Zo snoei je de struik beneden altijd breder dan de bovenkant. Zo krijgt de hele struik overal evenveel zon.

Heesters struiken planten.

Heesters kunnen het hele jaar door geplant worden. In de warmere periode worden ze ook in pot geleverd.

Bezorgen van Heesters

Het bezorgen van de Heesters is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij heesters vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is.

Rhododendron

Hortensia