Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Haagplanten soorten

Haagplanten soorten kiezen, bestellen en online kopen. Dit kan heel makkelijk bij onlinegroen. Wij leveren alleen kwaliteit hagen tegen een scherpe prijs. Om het nog makkelijker te maken hebben wij de Top 5 goedkope haagplanten op een rij gezet.

De meest voorkomende planten voor een haag zijn de laurier, coniferen of taxus. Deze sterke haagplanten zijn groenbljvend en ook geven snel privacy in de tuin. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met  aankoopgarantie op al onze haag planten

Welke haagplant past bij jou

Er zijn een aantal haagplanten die zeer geschikt als haag. Deze zal je dan ook het meeste tegenkomen in de tuinen. Er zijn een aantal verschillen, zoals de vorm ervan. Welke haagplanten passen bij jou tuin. Het is belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen voor dat je de beste keus gaat maken. Het is belangrijk om je budget hiervoor te maken. Om hoeveel meter gaat het en wil je een groenblijvende haag of mag deze in de winter doorkijk geven. Welke hoogte is voor mij belangrijk. Wil ik binnen een jaar helemaal vrij zitten of mag dit wel een aantal jaren duren, want namelijk hoe groter en hoger de plant hoe hoger de prijs is. Dit zijn allemaal vragen die je voor jezelf moet invullen om tot de beste keuze te komen en je lang plezier van een haag zult hebben. Het is dan ook een goede investering in je omgeving. 

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in de tuin? Een mooie groene erfafscheiding? Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Laat je informeren en download ons gratis e-book 'Erfafscheiding' met daarin 5 mogelijkheden voor een mooie, groene erfafscheiding. Vul het formulier in en per omegaande ontvang je ons e-book op jouw e-mailadres. Geheel gratis!

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk 

Haagplanten, hoeveel per meter?

Voor de grote maten vanaf de hoogte 120 cm kunnen er 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 120 cm hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor een klein haagje van een paar meter kun je het gerust op het oog planten. Ga je een haag van tientallen meters planten, plan het dan zorgvuldig uit door te meten.

Haagplanten planten?

Haagplanten planten wanneer. Deze kunnen het hele jaar door geplant worden. In de maanden oktober november december januari februari maart april mei worden ze met kluit geleverd dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten. In het eerste jaar moeten ze wel in het voorjaar, de zomer en het najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni juli augustus september worden ze in pot geleverd. Dit kan ook prima maar houdt dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen.

Bezorgen door heel Nederland.

Het bezorgen van haagplanten is een vak apart. Om haagplanten te vervoeren heb je ruimte nodig. Dus heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw haagplanten vakkundig en snel bij u thuis en zetten ze ook nog in de tuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van een haagplant, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Haagplanten in welke provincie.

Haagplanten soorten kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Zuid Holland Noord holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Haagplanten zijn makkelijk te onderhouden. De meeste soorten groeien vrij snel dicht. Zo heeft u al vrij snel een dichte haag. Toch verschilt het per haagplant soort. Bekijk dit bij het product zelf. Het is namelijk wel belangrijk om haagplanten goed te onderhouden en verzorgen.

Hier vind je meer struik aanbiedingen.

Laurierstruik aanbieding.

Taxusstruik aanbieding.

Coniferenstruik aanbieding.

Portuges-laurierstruik aanbieding.