Bodembedekkers

Bodembedekkers kopen | planten die een netwerk van wortels en bladeren vormen en daarmee grote oppervlakten afdekken en groenblijvend zijn.

Bodembedekkers geven onkruid geen kans om te groeien omdat ze zelf het gehele grondgebied bedekken van de tuin.

Bij ons kunt u makkelijk online bodembedekkers kopen tegen scherpe prijs.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hortensia annabelle strong
  Hortensia annabelle strong
  Van € 12,17 voor € 10,95
 2. Graszoden
  Graszoden
  Van € 8,69 voor € 6,95
 3. Lavendel planten
  Lavendel planten
  Van € 2,17 voor € 1,95
 4. Winterheide Wit
  Winterheide Wit
  Van € 2,29 voor € 1,95
 5. Winterheide Paars
  Winterheide Paars
  Van € 2,29 voor € 1,95
 6. Hedera Hibernica
  Hedera Hibernica
  Van € 3,06 voor € 2,45
 7. Hedera helix
  Hedera helix
  Van € 4,69 voor € 3,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Bodembedekkers en aankoop garantie.

Dit zijn planten ook zeer geschikt voor onderhoudsvrij tuinen, ze bedekken mooi oppervlakken in de tuin met groen. Dus dat scheelt veel tijd, dus er hoeft bijna geen onkruid gewiet te worden. Dit is meestal niet 1 van de leukste klussen om te doen in de tuin. Dus daarom zijn bodembedekkers een mooie optie tegen lage kosten, want dit zijn vaak kleine lage planten. Ze zijn er ook in veel soorten en maten, afhankelijk van je smaak en budget. Wij houden er meestal tussen de 9 en 12 per vierkante meter aan, dit is om een mooi en snel resultaat te krijgen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze bodembedekkers. Nog vragen kijk hier.

Hoeveel bodembedekkers per m2 ?

Hoeveel bodembedekkers per m2 ? De Bodembedekkers deze zijn er in verschillende soorten en maten, hoe groter de maat hoe minder je per m2 nodig hebt. Maar gemiddeld gaan er 9 in een vierkante meter. Dus hoe voller de planten zijn, hoe meer de bodem bedekt. Die van 30-50 cm zijn zeer geschikt voor op de grond. Er zal snel een mooi groen oppervlak ontstaan. De hedera zijn oersterke bodembedekkers voor een mooi groen oppervlak zijn er ongeveer 9 per vierkante meter nodig. Deze zal je ook vaak zien in de tuinen of langs sloorkanten. Ze zijn makkelijk te onderhouden en groeien altijd wel, ook al is de grond wat droger of natter. 

Bodembedekkers planten wanneer?

Bodembedekkers planten wanneer,deze kunnen het hele jaar geplant worden, omdat deze in pot geleverd worden. Dat is het makkelijke van bodembedekkers, het aanslaan van de planten is vaak makkelijk dan bij bomen of grote struiken. Dit komt omdat ze nog meestal vrij klein zijn. Ze worden dus het hele jaar in pot geleverd, maar in de winter en najaar hebben ze minder nazorg nodig, zoals water dit gebeurt in deze periode al meestal door regen. In de zomer is het belangrijk dat ze het elke dag van voldoende water worden voorzien. Het planten van de bodembedekkers kun je prima zelf doen. Je maakt met een klein schepje een gat en de grond en je druk het plantje in het gat, Klein beetje aandrukken en het is al goed, zorg er wel voor dat niet de wortels boven de grond uitkomen. 

Bezorgen van de Bodembedekkers.

Het bezorgen van de bodembedekkers is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of een bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij de vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij zorgen dat de bodembedekkers snel bij je thuis wordt afgeleverd, zodat je altijd verse planten krijgt.

Siergrassen