Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bodembedekkers

Bodembedekkers kopen | planten die een netwerk van wortels en bladeren vormen en daarmee grote oppervlakten afdekken en groenblijvend zijn.

Bodembedekkers geven onkruid geen kans om te groeien omdat ze zelf het gehele grondgebied bedekken van de tuin.

Bij ons kunt u makkelijk online bodembedekkers kopen tegen scherpe prijs.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Bodembedekkers en aankoop garantie.

Deze zijn planten ook zeer geschikt voor onderhoudsvrije tuinen, ze bedekken mooi oppervlakken in de tuin met groen. Dat scheelt veel tijd, omdat je er bijna geen onkruid hoeft te wieden. Dat is meestal niet 1 van de leukste klussen om te doen in de tuin. Dus daarom zijn bodembedekkers een mooie optie tegen lage kosten. Dit zijn vaak kleine lage planten. Ze zijn er ook in veel soorten en maten, afhankelijk van je smaak en budget. Wij houden meestal tussen de 9 en 12 per vierkante meter aan, dit is om een mooi en snel resultaat te krijgen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze bodembedekkers. Nog vragen kijk hier.

Hoeveel bodembedekkers per vierkante meter ?

Hoeveel bodembedekkers per vierkante meter ? De Bodembedekkers zijn er in verschillende soorten en maten, hoe groter de maat hoe minder je per m2 nodig hebt. Maar gemiddeld gaan er 9 in een vierkante meter. Dus hoe voller de planten zijn, hoe meer de bodem bedekt is. Die van 30-50 cm zijn zeer geschikt voor op de grond. Er zal snel een mooi groen oppervlak ontstaan. De hedera zijn oersterke bodembedekkers voor een mooi groen oppervlak zijn er ongeveer 9 per vierkante meter nodig. Deze zal je ook vaak zien in de tuinen of langs slootkanten. Ze zijn makkelijk te onderhouden en groeien altijd wel, ook al is de grond wat droger of natter. 

Bodembedekkers planten wanneer?

Wanneer Bodembedekkers planten, deze kunnen het hele jaar geplant worden, omdat deze in pot geleverd worden. Dat is het makkelijke van bodembedekkers, het aanslaan van de planten is vaak makkelijker dan bij bomen of grote struiken. Dit komt omdat ze nog meestal vrij klein zijn. Ze worden dus het hele jaar in pot geleverd, maar in de winter en najaar hebben ze minder nazorg nodig, zoals water dit gebeurt in deze periode al meestal door regen. In de zomer is het belangrijk dat ze het elke dag van voldoende water worden voorzien. Het planten van de bodembedekkers kun je prima zelf doen. Je maakt met een klein schepje een gat in de grond en je drukt het plantje in het gat, Klein beetje aandrukken en het is al goed, zorg er wel voor dat de wortels boven de grond uitkomen. 

Bezorgen van de Bodembedekkers.

Het bezorgen van de bodembedekkers is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of een bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Wij zorgen dat de bodembedekkers snel bij je thuis wordt afgeleverd, zodat je altijd verse planten krijgt.

Siergrassen