Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Schoffels

Schoffels Om uw tuin goed te kunnen onderhouden bent u natuurlijke allerlei verschillende tuingereedschappen nodig om flink aan de slag te kunnen. Zo kan een van deze benodigdheden natuurlijk ook een hak, schoffel of cultivator zijn, hiervoor kunt u terecht bij het ruime assortiment dat Online Groen voor u beschikbaar heeft gesteld. 

Meer informatie >

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Online Groen kunt u terecht voor al uw benodigdheden wat betreft uw tuingereedschap. Zo kunt u ook ervoor kiezen om een schoffel, hak of een cultivator aan te schaffen. Maar wat is het verschil tussen deze 3 en waar kunt u ze voor gebruiken?

Wat kunt u doen met een schoffel!

Om maar te beginnen met schoffels, deze zijn bedoeld voor het verwijderen van onkruid. Zo maakt u de grond los en snijd u de onkruid af bij zijn wortels. Verder zijn er schoffels in verschillende vormen. Zo kan het blad van een schoffel rechthoekig, puntig, ruitvormig, of halfrond zijn. De meest voorkomende van deze is de rechthoekige schoffel, dit soort schoffel zorgt ervoor dat het onkruid losser raakt en gemakkelijker te verwijderen is. Wanneer u dicht langst de beplanting wilt schoffelen kunt u hiervoor het beste een ruitvormige schoffel voor gebruiken.

Het schoonmaken van Schoffel.

Allereerst is het belangrijk dat u na elke keer dat u uw gereedschap heeft gebruik. Hierbij verwijderd u de aarde en plantenresten van het blad. Hier kunt u simpelweg een borstel voor gebruiken waarbij u harde kosten weg kunt schuren. Wanneer u het gereedschap goed heeft schoongemaakt kunt u het blad bewerken met een klein beetje olie. Zorg er voor dat u de olie echter wel weer afveegt voordat u het gereedschap weer opnieuw gebruikt zodat het niet op uw planten terechtkomt.