Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Traptreden en betonbielzen

Traptreden en betonbielzen. Wanneer u mooie hoogteverschillen wilt creëren in uw tuin, zijn betonbielzen geschikte mogelijkheid om dit te realiseren. Om deze hoogteverschillen een nog mooier aanzicht te geven kunt u hier traptreden in aanbrengen. Bij Online Groen heeft u de keus uit verschillende treden en betonbielzen die passen bij uw tuin.

Meer informatie >

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u een mooi hoogteverschil in uw tuin wilt realiseren doormiddel van een trap, wilt u natuurlijk wel traptreden kiezen die hiervoor goed geschikt zijn. Betonnen traptreden zijn hiervoor dan ook een hele mooi oplossing. Dit soort treden zijn vrijwel onverwoestbaar en goed bestand tegen slijtage, het gevolg hiervan is, dat ze erg duurzaam zijn. Een ander voordeel van beton is dat het in vergelijking met andere materialen voor een trap redelijk goedkoop is. Daarbij komt ook nog eens dat de treden redelijk onderhoudsvrij zijn, wat natuurlijk ideaal is voor degene die wil genieten van een mooie tuin, maar niet de tijd of de mogelijkheid heeft om het altijd te onderhouden.

Voordelen van betonbielzen.

Een ander voordeel van beton, is dat het gemakkelijk te bekleden is met een ander materiaal.  Door uw trap te bekleden heeft u wel de stevigheid van beton wat erg belangrijk is voor de duurzaamheid van uw trap, en u kunt de trap afwerken naar een stijl die bij uw tuin past.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw trap te bekleden met natuurstenen, dit scheelt zeer in de prijs, aangezien een zelfdragende natuurstenen trap duur is. Een andere mogelijkheid is het bekleden met hout, dit vraagt dan wel wat meer onderhoud dan beton en heeft een goede afwerking nodig.

Een andere mogelijkheid die u kunt kiezen voor het bekleden van uw betonnen trap is steentapijt. Dit tapijt bestaat uit gedroogde en gezeefde kleine steentjes vermengd met een soort hars. Het is goed bestand tegen vorst, slijtage en mos, dit maakt het erg onderhoudsvriendelijk. Steentapijt is snel te plaatsen en zorgt voor een strakke look.

Betonbielzen zijn een erg veelzijdig product, zo kunnen de bielzen gebruikt worden voor het overbruggen van een hoogteverschil door ze te gebruiken als traptreden of voor opstapjes in uw tuin. Hiermee creëert u diepte in uw tuin wat ervoor kan zorgen dat uw tuin ruimer lijkt. Hierbij komt dat het aanschaffen en plaatsen van betonbielzen goedkoop is, wat het erg aantrekkelijk maakt om ze aan te schaffen. Bovendien is een trap van betonbielzen ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Betonbielzen hebben naast traptreden nog veel meer gebruiksmogelijkheden. Zo zijn de bielzen ook erg geschikt om te gebruiken voor het maken van borders of grote plantenbakken. Door een border of bak breekt u uw tuin op en kunt u variëren in hoogte door de biezen op elkaar te stapelen. Al met al geeft dit een speels aanzicht op uw tuin en kunt u uw creativiteit de vrije loop laten door de struiken en bloemen  te planten waar uw voorkeur naar uitgaat. Met het creëren van bakken en borders begrenst u al gauw de begroeiíng op een effectieve manier waarbij de bielzen ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn, ideaal voor degene die liever wat minder werk heeft met hun tuin.

Andere mogelijkheden van betonbielzen.

Een andere mogelijkheid voor het inzetten van de betonbielzen is het begrenzen van tuinpaden. Met  het afbakenen van uw tuinpaden creëert u een sierlijke, mooi ogende en nette tuin. Wanneer u een strakke en moderne uitstraling wilt voor uw tuin, zit u bij Online Groen aan het goede adres voor betonbielzen in verschillende kleuren en maten.

Het voordeel van bielzen of traptreden tegenover het storten van een betonnen trap is allereerst de prijs. Bij het storten moet er natuurlijk ook nog weer gebruik worden gemaakt van een mal en dan moet het beton ook nog eens afgewerkt worden. Betonnen bielzen of treden zijn dus een stuk makkelijker, sneller en ook nog eens goedkoper.