Groenblijvend

Groenblijvende struik bomen en planten, die ook in de winter hun blad/naalden behouden. In de tuin worden ze dan vaak aangeplant om ook in de winter privacy te hebben.

Door groenblijvende struik in de tuin af te wisselen met wintergroene planten en niet wintergroene planten, is uw tuin gegarandeerd het hele jaar door een lust voor het oog.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Grote Olijfboom
  Grote Olijfboom
  Van € 391,67 voor € 235,00
 2. Glansmispel Leiboom
  Glansmispel Leiboom
  Van € 126,26 voor € 119,95
 3. Taxusboom baccata
  Taxusboom baccata
  Van € 6,60 voor € 4,95
 4. Coniferen thuja Brabant
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 7,93 voor € 5,95
 5. Coniferen thuja smaragd
  Coniferen thuja smaragd
  Van € 9,27 voor € 6,95
 6. Buxushaag
  Buxushaag
  Van € 2,17 voor € 1,95
 7. Elaeagnus ebbingei
  Elaeagnus ebbingei
  Van € 21,00 voor € 19,95
 8. Hedera helix
  Hedera helix
  Van € 3,69 voor € 2,95
 9. Hedera Hibernica
  Hedera Hibernica
  Van € 1,81 voor € 1,45
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over groenblijvende struik.

Een groenblijvende struik betekend dat de struik ook in de winter zijn blad of naalden behoud. Een mooie struik om veel privacy in je tuin te kunnen garanderen, ze zijn ook in alle maten beschikbaar, bijvoorbeeld een struik van 2 meter, want ook in de winter blijven deze struiken inkijk tegen gaan. En door in je tuin groenblijvende struiken te planten blijft je tuin het hele jaar een plaatje om naar te kijken. Een groenblijvende struik kun je het hele jaar door planten. Het planten van de struiken moet in een vorst vrije periode. En omdat ze in de zomer in pot geleverd worden kunnen ze dan ook geplant worden. Wel is het dan van belang ze van genoeg water te voorzien. Zowel dagelijks als twee keer per dag in hele droge periodes.

Soorten groenblijvende struiken zijn bijvoorbeeld de bekende buxus of coniferen. Een buxus en conifeer zijn mooie groene struiken die een mooie haag om je tuin kunnen vormen. En doordat ze het hele jaar groen zijn geven ze geen doorkijk in je tuin. Een groenblijvende haag snoei je een keer in het voorjaar en een keer aan het eind van de zomer. Het is belangrijk om wel te snoeien anders krijg je brede, hoge struiken.

Groenblijvende struik bomen en planten wanneer?

Alle groenblijvende struiken kunnen het hele jaar geplant worden, omdat ze vaak in de zomer in pot worden geleverd. Alleen als het vriest dan kan er niet geplant worden.

Bezorgen van Groenblijvende Struiken.

Het bezorgen van de groenblijvend struik en planten is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij groenblijvende struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is.