Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Beukenboom

Beukenboom kopen | zijn door hun gladde stam en heldere groene of rode bladeren statige mooie bomen.

Deze boom zijn op stam en met leirek verkrijgbaar.

Bij ons kunt u kwaliteit bomen kopen. Tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de vruchten van de Beukenboom.

De vruchten van Beukenboom zijn de beukennootjes waar eekhoorns dol op zijn. De beukenboom wordt hier in Nederland veel aangeplant als haag. Het blad van de beuk blijft er in de winter aanzitten en valt pas af wanneer het nieuwe blad uitkomt. De beukenboom is een prachtige boom. Die ook nog eens blad houdend is. Dit betekend dat in de herfst de bladeren niet van de boom zullen vallen. In de winter zullen de bladeren ook aan de boom blijven. Al zullen ze dan verdord zijn. De bladeren hebben een eivormige vorm. De rand van de bladeren is golvend. Na de het bloeien van de groene beukenboom, wat niet opvallend is, komen de beukennootjes aan de boom. De schors van de groene beukenboom is grijzig. Meestal is de schors van de beukenboom glad. Bij de oudere groene beukenboom kunnen er groeven zitten in de schors.

Over de Rode-beukenboom

Een rode beukenboom heeft een mooie gladde stam. Deze stam heeft een grijze schors. De bladeren van een rode beukenboom zijn glimmend bruin – rood - groen. Ze hebben een golvende bladrand en zijn zo 4 tot 10 cm lang. In het voorjaar zijn de bladeren lichtpaars. In de zomer kleuren ze tot bruin-groen en in de herfst worden ze bruin – rood. Een prachtige boom die vele kleuren heeft. Vooral de herfstkleur is een prachtige intense kleur. Aan het einde van de herfst zijn ze bruin. De hele winter zullen deze bladeren aan de boom blijven. Dit betekend dat de boom blad houdend is. De vruchten van de rode beukenboom zijn beukennootjes deze verschijnen in het najaar.

Wanneer kun je een Beukenboom Fagus planten ?

Deze Beukenbomen kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. In de zomer wordt hij in pot geleverd.

Soorten beuken.

Er zijn verschillende soorten beuken. Zo heb je de gewone rode en groene beukenboom. Die meestal los van elkaar staan. Ook heb je de leibeuken. Ook hier heb je een rode en groene van. Van een leibeuk kun je een haag op stam creëren. Dit zal je veel privacy geven in de tuin. Ook in de winter omdat het winterharde bomen zijn. In de winter houden ze hun bruine blad tot er nieuwe gaan groeien. Dan heb je ook nog de rode en groene beukenhaag. Een veel voorkomende haag in de Nederlandse tuinen. Ze geven privacy en kleur aan je tuin. Zowel zomer als winter.

Bezorgen van de Beukenboom.

Beukenboom Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland, provincie Noord-holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Friesland en provincie Overijssel

Voor het ophalen van een beukenboom heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en België.