Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Smalle-haag

28 sep. 2018

Smalle haag kopen. Je kunt makkelijk online je smalle hoge haag bestellen. De beukenhaag is de beste soort smalle en dunne hoge haag van te maken.

Een mooi groenblijvende haag laag is de speciale laurier, Deze heeft niet veel onderhoud nodig omdat hij ook als een soort bodembedekker fungeert en kun je dus kleine haagjes van maken.

Een portugese laurier en taxus heeft als eigenschap smal te zijn. Een conifeer en laurier zijn wel groenblijvend minder smal van zichzelf, maar deze kunt je wel smal houden en deze zijn ook wintergroen en snelgroeiend.

Maar wanneer is nou de beste periode om je haag te planten ?

Dit is een goede vraag, Tegenwoordig kan de hagen het hele jaar geplant worden, omdat ze in de zomer meestal in pot geleverd worden. Maar de beste periode om je haag te planten is toch wel in de het najaar tot het voorjaar, dus vanaf oktover tot 1 juli.

Snoeien van de hagen.

Als deze 2 keer per jaar gesnoeid wordt kan deze zeker smal blijven. Er is ook een smalle lage haag mogelijk. De haagplanten zijn in alle hoogtre te koop. Hoe hoger de planten hoe meer de prijs wordt.

Wij leveren alle hagen in heel Nederland tegen vaste lage bezorgkosten en boven de 200 euro gratis. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen,