Haagbeuk

Haagbeuk kopen | carpinus betulus heeft frisgroen gekarteld blad en is bladverliezend in de winter. 

In Nederland wordt de Carpinus haagbeuk veel aangeplant als haag. De Haagbeuk kopen gaat heel makkelijk met een paar klikken. tegen scherpe prijs.

Haagbeuk is relatief een van de goedkoopste manieren om een goene haag mee te krijgen.

Lees ook onzereview en beoordelingen van ons bedrijf.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de haagbeuk en garantie.

De haagbeuk word ook wel de hekelteer of heern genoemd. De haagbeuk is een prachtige plant die bloeit in april en mei. De takken van de haagbeuk zijn grijsachtig van kleur. De bladeren hebben een hartvormige voet en een gespitste top. Een haagbeuk groeit het liefst op vochtige, voedselrijke en kalkrijke bodems. Bij ons koop je kwaliteit haagbeuk met 2 jaar garantie, maar geven geen garantie op de uitdroging van de producten, dus de nazorg is heel belangrijk.

Hoeveel haagbeuk per meter.

Haagbeuk per meter, dit is afhankelijk van de gewenste dichtheid, voor een enkele rij kunnen er 5 per meter aanhouden voor een dubbelde rij kunnen er 9 per meter worden aangehouden.

Haagbeuk planten wanneer ?

Haagbeuk kunnen het hele jaar geplant worden. De makkelijkste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd, dit kan wel goed gaan maar er zit meer risico aan met het aanslaan. Als de haagbeuk planten elke dag van voldoende water worden voorzien dan is het geen probleem.

Waarom Haagbeuk in pot of kluit.

In de zomer worden de Haagbeuk in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten en planten van de haagbeuk.

In de winter worden ze met losse wortel geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren, hier is niet een scherpe richtlijn voor, dit is puur wat de weer omstandigheden zijn. Is het een koud voorjaar dan kunnen de haagbeuk langer met losse wortel geleverd worden.

Haagbeuk bezorgen.

Het bezorgen van de Haagbeuk is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij Haagbeuk vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Haagbeuk snoeien.

Door regelmatig te snoeien blijft de haagbeuk Carpinus mooier vol en zal beter zijn vorm behouden. Snoei daarom 2 keer per jaar voor het mooiste resultaat