Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Olijfwilg

Olijfwilg kopen | Elaeagnus kunnen we twee hoofdsoorten onderscheiden.

De groenblijvende en blad verliezende. De Elaeagnus is bestand tegen luchtvervuiling en zeewind, hierdoor komt hij veel langs de kust voor. 

U kunt bij ons makkelijk kopen, tegen scherpe prijs. De olijfwilg zijn er een veel soorten en maten bij ons komen ze bij de beste kwekerij vandaan.

Meer informatie >

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Olijfwilg kopen.

De olijfwilg ook wel de Elaegnus genoemd is een schitterende haagplant. De olijfwilg is blad houdend. Dit betekend dat hij ook in de winter zijn blad behoud. De olijfwilg kan goed tegen wind of zoute omstandigheden. De olijfwilg kan hier door ook goed bij de kust. De olijfwilg heeft prachtige witte bloemen in de herfst. Als de olijfwilg is uitgebloeid krijgt het prachtige rode bessen met een zilverachtige gloed. De besjes van de olijfwilg zijn op zich eetbaar. Alleen is de smaak vrij wrang en zuur. Hierdoor vinden de meeste mensen het niet lekker. Verwerk je ze in een lekkere zoete jam of een saus dan kan het heerlijk zijn. Een olijfwilg kun je snoeien, dit zal alleen wel de bloei en vruchten beïnvloeden. Meestal krijgt de olijfwilg na het snoeien geen bloemen of besjes.

Doordat een Olijfwilg snelgroeiend en groenblijvend is, wordt hij veel als haag geplant. Door zijn mooie, glimmende, grote bladeren en karakteristieke takkenstructuur een aanwinst voor uw tuin.

Olijfwilg planten wanneer ?

De Olijfwilg kan het hele jaar geplant worden omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd. Een olijfwilg is prima geschikt voor het maken van hagen, maar ze zullen niet meteen zichtdicht zijn.

Het is dan ook zeer belangrijk dat de struik dagelijks van voldoende water wordt voorzien om uitdroging te voorkomen. Het bezorgen van de olijfwilg. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van de olijfwilg, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België . De bestelling wordt binnen 5 tot 7 werkdagen bij u afgeleverd.

Een olijfwilg leveren en bezorgen wij in elke Provincie. Zoals Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen.

Een olijfwilg snoeien.

Door de olijfwilg twee keer per jaar te snoeien zul je een strakke haag krijgen. Alleen als je een olijfwilg snoeit zal deze meestal geen bloemen of bessen meer krijgen. Het snoeien kun je het beste in april en nog een keer in september doen. Hiermee zul je het mooiste resultaat krijgen.