Gratis bezorgen boven € 350,-
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
2 jaar garantie

heggen-hagen

3 jun. 2018

Heggen en hagen kopen | online makkelijk u haag bestellen ? Dat kan bij onlinegroen.nl wij leveren alleen kwaliteit produten tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 5 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Heggen en hagen hoeveel per meter?

Voor de grote maten vanaf de hoogte150cm kan 2 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 150cm hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Heggen en hagen planten wanneer?

Heggen en hagen planten | ze kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Bent u niet de persoon met groene vingers of heeft u simpelweg tijdgebrek, dan bied Online Groen u de mogelijkheid om de bestelde haagplanten in uw tuin te laten planten. Voor u net zo makkelijk en wij helpen u graag! In de winkelmand kunt u de optie 'Wilt u inplantservice?' aanvinken. De kosten voor deze service worden direct in uw prijs berekend aan de hand van de bestelde artikelen.

Heggen en hagen bezorgen door heel Nederland.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van heggen en hagen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd. Goedkoopste bezorging van Nederland.