Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Taxus kopen

Taxus soorten baccata kopen | deze heeft een mooie vorm en uitstraling, daarom wordt de struik ook veel als haag gebruikt, tegen inkijk van de buren of de straat en zeer geschikt om meer privé in de tuin te krijgen, met deze mooie en goedkope taxus struiken. Ook grote en hoge taxus vanaf 2 meter met veel korting

Bij ons kunt u makkelijk alle soorten zoals taxus-baccata en de media kopen. Je kunt ze online makkelijk online bestellen met de beste kwaliteit en van de beste kwekerij in het land en ook nog tegen de scherpste prijs. Tegenwoordig worden deze struiken vaak als heg aangeplant, omdat het gemakkelijk te snoeien is. De schoonheid van de Taxus-haag komt ook uitstekend tot zijn recht als hij solitair staat en niet gesnoeid wordt. De Taxus struik is een vrij traag groeiende boom. Jonge bomen zijn kegelvormig. Met het ouder worden krijgen zij een ronde kroonvorm. Wat is nou de beste periode om de taxus te planten, dit is een belangrijke vraag en daarom gaan wij deze ook uitgebreid beantwoorden, verder op de pagina. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over de Taxus.

De taxus is heel bekend in Nederland, in menig tuin komt hij voor omdat hij wintergroen is. Die niet alleen als losse struik wordt aangeplant, maar ook voor mooie hagen. En geeft een luxe afscheiding in de tuin. Een taxus is donker groen van kleur het hele jaar en geeft een mooie kleur in de tuin. Ook als alle andere struiken en bomen hun bladeren verliezen, blijft de taxus mooi van kleur. Hij is een langzaam groeiende struik en komt uit de coniferen familie. Doordat hij een langzaam groeiende struik is hoeft u hem niet vaak te snoeien. Toch kan de taxus goed tegen snoeien. Je kunt hem tot op het oude hout terug snoeien. Hij groeit dan weer helemaal uit. Als je hem toch wilt snoeien doe het dan in april, als de vorst voorbij is. Ook kan het eind september.

Van oktober tot april wordt de taxus met kluit geleverd, behalve de kleinste maten met losse wortel. Dit is dan is ook de gunstigste periode om de taxus te planten. Het moet alleen niet vriezen tijdens het planten. De taxus is een sterke struik, en kan op veel plekken heel goed groeien. Alleen kan hij niet tegen natte voeten. De grond waar hij in geplant moet worden moet niet te nat zijn, dan gaan de wortels rotten en zullen de taxussen afsterven. En het liefst moet de grond voor de taxus kalkhoudend zijn.

Hoeveel taxushaag per meter?

Hoeveel taxus struiken per meter is makkelijk te berekenen, voor maten onder de 120 centimer kun je 3 aanhouden per strekkende meter, boven de 120 centimeter kun je er 2.5 per strekkende meter aanhouden. Voor de kleinste maten 4 per strekkende meter. Om een dicht vak te maken, dus als vierkant, kun je de hoeveelheid er hoeveel taxus per vierkante meter berkenen. Voor een mooi dicht vak kun je er 9 per vierkante meter aanhouden onder de hoogte maat 160 centimeter.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren ook door heel Nederland en Belgie. Alle hagen worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging. Ook grote en hoge taxus vanaf 2 meter met veel korting

Taxus planten wanneer kopen ?

Taxus struiken planten wanneer kopen? Deze kunnen het hele jaar door geplant worden. In de maanden oktober november december januari februari maart april mei worden ze met kluit geleverd. Dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten, maar het eerst jaar moeten ze wel in het voorjaar zomer en najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni juli augustus september worden ze in pot geleverd dit kan ook prima maar hou dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen. Ook is het heel belangrijk dat ze in goede tuinaarde geplant worden. In zand grond kunnen de struiken niet aanslaan, en geen voeding uithalen. Zorg ervoor dat er rond de kluit minimaal 50 cm voldoende goede aarde zit.

U kunt deze Taxus ook gemakkelijk door ons in laten planten. Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten, wij doen het graag en vakkundigen nemen alle risico's bij u weg boven het orderbedrag van 500,- is.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is, daarom geven wij graag zekerheid.

Het Bezorgen van de bomen.

Het laten bezorgen van Taxus is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus.
Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis, deze worden op weggooipallet geleverd, dus kan in overleg met de chauffeur deze verder de tuin in worden gereden. Kijk ook eens bij ons veel gestelde vragen pagina.

Taxusstruik kopen in elke provincie.

Taxus kopen, wij leveren in de volgende provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. Maar ook in de plaatsen bijvoorbeeld Apeldoorn Kesteren en Twente.

Prijzen van de struiken.

De prijzen van de taxus zijn veel lager dan in een tuincentrum, omdat opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan deze geplant worden. Hij kan in elke gewenste hoogte geleverd worden. De Taxus is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Snoeien van de Taxus.

Taxus struiken snoeien, deze worden over het algemeen 2e maal per jaar gesnoeid. De eerste keer snoeit u rond de langste dag, de 2e keer snoeit u de haag in september. De Taxus kan goede snoei verdragen en loopt uit op oud hout, Uitermate geschikt voor vormsnoei.

Kijk ook eens bij onze haagplanten, om een goede keuze te kunnen maken.

Taxusboom

taxusstruik