Taxus kopen

Taxus soorten baccata kopen | heeft mooie vorm en uitstraling daarom wordt hij ook veel als haag gebruikt zeer geschikt voor meer prive in de tuin dus met goedkope taxus.

Bij ons kunt u makkelijk alle soorten zoals taxus-baccata en media online bestellen met beste kwaliteit van de beste kwekerij, tegen de scherpste prijs.Tegenwoordig word hij vaak als heg aangeplant, en is gemakkelijk te snoeien is. De schoonheid van de Taxus komt ook uitstekend tot zijn recht als hij solitair staat en niet gesnoeid wordt. De Taxus is een vrij traag groeiende boom. Jonge bomen zijn kegelvormig. Met het ouder worden krijgen zij een ronde kroonvorm. De besjes van zijn giftig.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Actie deze maand gratis bezorgd boven de 200.-

Over de Taxus.

De taxus is heel bekend in Nederland, in menig tuin komt hij voor. Een mooie wintergroene struik. Die niet alleen als losse struik wordt aangeplant maar ook als mooie hagen. En geeft een luxe afscheiding in de tuin. Een taxus is donker groen van kleur. En doordat het een wintergroene struik is, geeft de struik het hele jaar een mooie donkergroene kleur in de tuin. Ook als alle andere struiken en bomen hun bladeren verliezen blijft de taxus mooi van kleur. hij is een langzaam groeiende struik en komt uit de coniferen familie. Doordat hij een langzaam groeiende struik is hoeft u hem niet vaak te snoeien. Toch kan de taxus goed tegen snoeien. Je kunt hem tot op het oude hout terug snoeien. Hij groeit dan weer helemaal uit. Als je hem toch wilt snoeien doe het dan in april, als de vorst voorbij is. Ook kan het eind september.

Van oktober tot april word de taxus met kluit geleverd en dan is ook de gunstigste periode om de taxus te planten. Het moet alleen niet vriezen tijdens het planten. De taxus is een sterkte struik, en kan op veel plekken heel goed groeien. Alleen is het geen struik die tegen natte voeten kan. De grond waar hij in geplant moet worden moet niet te nat zijn, dan gaan de wortels rotten en zullen de taxus struiken afsterven. En het liefst moet de grond voor de taxus kalkhoudend zijn.

Hoeveel taxus per meter?

Hoeveel Taxus per meter is makkelijk te berekenen voor maten onder de 1.50 centimer kun je 2 5 aaanhouden per strekkende meter, onder de 1.50 centimeter kun je er  3 per strekkende meter aanhouden. Om een dicht vak te maken dus als vierkant kun je er hoeveel taxus per vierkante meter berkenen. Voor een mooi dicht vak kun je er 9 per vierkante meter aanhouden onder de hoogte maat 160 centimeter.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren ook door heel Nederland en Belgie. Alle Taxus worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Taxus planten wanneer ?

Taxus kan het hele jaar geplant worden. In de zomer worden ze in pot geleverd, en in de winter met kluit. Deze periode loopt van ongeveer 1 oktober tot en met 1 juni, dit is een beetje afhankelijk van de weers omstandigheden. Voor het aanslaan van de taxus maakt dit niet uit of deze met pot of kluit wordt geleverd, het is belangrijker dat de nazorg goed en zorgvuldig gebeurt, zoals een eerste weken water geven elke dag als het 1 of 2 dagen niet regend.

U kunt deze Taxus ook gemakkelijk door ons in laten planten. Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten, 
wij doen het graag en vakkundig en nemen alle risico's bij u weg boven het orderbedrag van 750,- is.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is, daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk.

                                                                                

Bezorgen van Taxus.

Het bezorgen van Taxus is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis, deze worden op weggooi pallet geleverd, dus kan in overleg met de chauffeur deze verder de tuin in worden gereden. De bezorgkosten zijn in Nederland 29,95 en in Belgie 49,95.

Taxus kopen in elke provincie.

Taxus kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland Noord Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Prijs van Taxus

De prijzen van taxus zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan deze geplant worden. Hij kan ik elke gewenste hoogte geleverd worden. De Taxus is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Snoeien van de Taxus.

Taxus snoeien worden over het algemeen 2 maal per jaar gesnoeid. De eerste keer snoeit u rond de langste dag, de 2e keer snoeit u de haag in september. De Taxus kan goede snoei verdragen en loopt uit op oud hout, Uitermate geschikt voor vormsnoei.