Laurier kopen

Laurier kopen | zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen!  Je kunt ze in alle maten hoogte soorten bestellen de laurieren. Doordat laurier rotundifolia groenblijvende en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een haag dit zijn ook nog eens snelgroeiende struiken.

Wij leveren kwaliteit tegen de scherpe prijs. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 meest verkochte op laurierkers een rij gezet. Dit is de beste en goedkoopste haag oplossing voor snel resultaat. Wij zijn hierin gespecialiseerd, en daarom hebben wij de beste  aanbieding van kwaliteit en volle laurier struik. Met deze maand een mooie korting van 25%. Deze haag is de beste keus voor een haagplant en ook goedkope snelle oplossing voor meer prive in de tuin per strekkende meter.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit laurieren met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Actie deze maand gratis bezorgd boven de 200.-

Welke laurier is geschikt voor jou ?

Er zijn een aantal keuzes als het om een laurier gaat. Deze zal je dan ook het meest in de tuinen tegenkomen. Dit is een makkelijk struik en groeit bijna ook in elke tuin. Laurier is ook lekker dicht het hele jaar rond, en dus groenblijvend. Daarom is deze de beste erfafscheiding voor de prijs per strekende meter. Het is ook een praktische plant waar je alle kanten mee op kan, je kun hem lang kort breed en smal laten worden. Hij kan ook tegen een stootje van veel regen of droge periode. Deze maand hebben wij ook een aanbieding van de laurier van 25%. Waarom wij zoveel korting kunnen geven is omdat wij deze in grote aantallen inkopen en samenwerking hebben met de beste en grooste kwekers. De Caucasica is wat donker van kleur en zul ook wat minder tegenkomen in de tuinen. Deze heeft witte bloemen. Voor dichtheid van de struiken zit geen verschil in.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk. Dit betekend dat de laurier altijd aan een bepaald kwaliteit moet voldoen.

                                                                 

Als dat niet zo is kun je altijd een beroep doen op het keurmerk, mocht je niet voldoende tervreden zijn over een aangeboden oplossing. Het keurmerk gaat dan een beroep op onlinegroen.nl doen op het op te lossen, anders raken wij het keurmerk kwijt.

 

Hoeveel laurier op een meter ?

Hoeveel laurier op een meter, dat is een beetje afhankelijk van je budget en wensen. Voor de grote maten vanaf 1 meter 50 kunnen er 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50. hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Dit is puur een indicatie voor gelijk een mooie dichte haag. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om wat langer te wachten voor een mooie dichte haag dus 2 per strekkende meter, dat scheelt wel in kosten maar heb je niet gelijk een dichte haag.

Dus de laurier afstand kan net als hierboven om de 50 cm geplant worden, dus dan komen er 2 per strekkende meter. Je zou ze ook om de 30 cm kunnen planten dat betekend 2.5 per meter voor een mooi snelle dichte haag.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren ook door heel Nederland Duitsland en Belgie. De Laurier worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Bezorgen van de Laurier.

Het bezorgen van laurier heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland en Belgie. dus in provincie Gelderland provincie Utrecht provincie Zuid- Holland Provincie Noord-Holland provincie Limburg provincie Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Groningen Overijssel.

Laurier planten wanneer?

Laurier planten wanneer, dit kan het hele jaar door geplant worden, de maanden oktober november december januari februari maart april mei worden ze met kluit geleverd dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten, maar het eerst jaar moeten ze wel in het voorjaar zomer en najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni juli augustus september worden ze in pot geleverd dit kan ook prima maar hou dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen.

Laurier snoeien.

Laurier is makkelijk te snoeien dus onderhouden maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de haag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de haag al gauw breed uitgroeien. Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. Hij heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurier.

Prijzen

De prijzen van laurier zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren en geen dure tuincentrum hebben met veel personeel en op dure A locatie. Onze kwaliteit zijn het zelfde als in een tuincentrum, ze komen namelijk van dezelfde kwekers vandaan. Bij ons zijn de planten zelfs verser, als er bij ons een bestelling binnen komt worden ze pas uit de grond gehaald, om de levertijd dat ze uit de grond zijn zo kort mogelijk te houden.Zolang je met de schep in de grond kan, kan deze geplant worden. Deze kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. Hij is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden. Dit is mooi als laurier als erfafscheiding.