Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Fruitbomen kopen

Fruitbomen soorten kopen. Er zijn verschillende soorten Fruitbomen zoals de Perenboom  Appelboom  Pruimenboom  Kersenboom. Je heb ook bomen met een rek leifruitbomen. Hoe leuk is het om je eigen fruit uit de tuin te hebben. Zoals de bijvoorbeeld de eetpeer. Om het makkelijk te maken hebben wij een top 5 hieronder naast elkaar gezet.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over de fruitbomen en soorten.

Fruitbomen kopen. Er zijn verschillende soorten Fruitbomen zoals de Perenboom, Appelboom, Pruimenboom of een Kersenboom. Je heb ook bomen met een rek leifruitbomen. Hoe leuk is het om je eigen fruit uit de tuin te hebben. Zoals de bijvoorbeeld de eetpeer. Om het makkelijk te maken hebben wij een top 5 hieronder naast elkaar gezet. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Fruitbomen kopen bij onlinegroen.

Wij leveren alleen kwaliteit Fruitbomen. Onze prijzen zijn veel lager als in een tuincentrum omdat wij direct met een kwekerij zaken doen. Zonder alle dure tussen personen. En kunnen daarom ook veel service leveren, zoals onze eigen bezorging en direct contact met de klant. Fruitbomen zijn mooie bomen voor in je tuin. Van fruitbomen kun je het hele jaar plezier hebben. In het voorjaar hebben fruitbomen mooie bloesems. In de zomer geven de fruitbomen mooie vruchten. Er zijn veel verschillende maten fruitbomen. Ook voor de kleinere tuinen zijn er geschikte soorten. De klein blijvende fruitbomen zijn hiervoor ideaal. Maar ook een leifruitboom of klimfruit. Hogere en dus grotere fruitbomen zijn de appel, peer en kers. Ook heb je nog de walnoot en de kweekpeer.

Planten en verzorgen van fruitbomen

U kunt het hele jaar fruitbomen, mits het niet vriest. In de periode november tot en met april worden veel bomen uit de volle grond - met kale wortels - aangeboden. Deze zijn voordeliger in aanschaf. U kunt het hele jaar bomen in pot kopen en planten. Let op dat u nieuw geplante fruitbomen in het begin voldoende water geeft zodat ze goed kunnen aanslaan. Geef fruitbomen vanaf de lente regelmatig wat mest. Snoeien doet u in principe voor de bloei, maar een tak die in de weg zit kunt u natuurlijk altijd wegsnoeien. Lees meer over de verzorging van fruitbomen in ons blog.

Het planten van Fruitbomen.

Fruit bomen kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In deze periode worden ze rechtstreeks uit de verse grond geleverd. In de zomer worden ze in pot geleverd. Let wel op dat je de bomen plant tijden een vorst vrije periode.

Nieuw geplante fruitbomen hebben in het begin voldoende water nodig om te kunnen aanslaan. Vooral in de zomer, in droge periodes waar het niet of nagenoeg niet regent is het belangrijk om de boom tweemaal per dag water te geven. Snoeien doe je voordat de boom bloeit.

Fruitbomen bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van fruitbomen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd. Ook is er een mogelijkheid om je producten op te halen bij onze vestiging Balkbrug.

Provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid-holland provincie Noord-holland provincie Limburg provincie Flevoland provincie Zeeland provincie Brabant provincie Groningen provincie Drenthe provincie Friesland provincie Overijssel.