Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Voortuin ideeën

Voortuin ideeën | Bijna alle planten bomen en struiken zijn wel in de voortuin of achtertuin geschikt.

Hieronder ziet je een voorbeeld van planten en bomen voor een inrichting in een nieuwbouw wijk. Het groen in de vorm van bomen of struiken heeft als doel de inkijk van de straat of de buren te verminderen. Hiervoor kun je perfect Leibomen gebruiken. Dit is een mooi product om inkijk in de voortuin of achtertuin tegen te gaan, dus beplanting tegen inkijk.

Iedereen wil een prachtige voortuin. Belangrijk is wel om rekening te houden met je eigen situatie qua tuin. Heb je bijvoorbeeld een voortuin die op de wind ligt? Kies dan voor sterke planten. Ook is het belangrijk om te kijken naar het formaat van je voortuin. Heb je een kleine voortuin of een wat grotere voortuin. Aan de hand daarvan kun je kiezen voor de wat grotere of kleinere planten, struiken of bomen. Ook kunnen niet alle planten, struiken en bomen tegen zon of heel veel schaduw. Daarnaast heb je nog je eigen wensen. Een voortuin met veel groen of liever met onderhoudsvrij, of een plek met schaduw om te kunnen zitten.

Een bekende en veel voorkomende boom is de groenblijvende leiboom. Deze zijn het hele jaar groenblijvend, dus ook in de winter en zijn dus zeer geschikt om inkijk in de tuin te beperken. Hieronder zie je planten die wij in deze kleine voortuin van een rijtjeshuis geplant een keer hebben toegepast. Ook zie je veel siergrassen in plantenbakken. Dit is makkelijk zelf te realiseren. Hoe je een boom plant kun je makkelijk vinden op deze pagina.

Voor een kleurrijke voortuin en planten die lang bloeien zorg je voor een gezellige en natuurlijke voortuin. Het voordeel van bloeiende planten is dat er ook veel vlinders op afkomen. Een lavendel is een voorbeeld die makkelijk groeit en langer bloeit.

Wij snappen dat planten een grote uitgave zijn, daarom geven wij garantie.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in de tuin? Een mooie groene erfafscheiding? Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Laat je informeren en download ons gratis e-book 'Erfafscheiding' met daarin 5 mogelijkheden voor een mooie, groene erfafscheiding. Vul het formulier in en per omegaande ontvang je ons e-book op jouw e-mailadres. Geheel gratis!

Garantie beplanting.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten ook voor in de voortuin.

Bomen planten en struiken voor de voortuin bestellen en bezorgen.

Het bezorgen van bomen of grote struiken voor een achtertuin of voortuin, is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft u een grote aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Goedkoopste bezorging van Nederland!