Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Prunus lusitanica angustifolia kopen

Prunus Lusitanica Angustifolia haag kopen | deze zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen doormiddel van een haag! Doordat ze groenblijvend en veel takken hebben en ook nog grote bladeren zijn ze zeer geschikt als haag. 

Prunus Lusitanica angustifolia boom wordt in de Nederlandse naam de Portugese laurier genoemd struiken, wij zijn hierin gespecialiseerd en daarom hebben wij de beste aanbiedingen en prijs van Nederland. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder de Top 3 meest verkochte haagplanten op een rij gezet.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over de Prunus Lusitanica .

Onze Prunus Lusitanica haag struiken zijn van goede kwaliteit en zeer geschikt om als haag aan te planten. Wij leveren alleen A kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wij hebben geen grote gebouwen en dure A locaties met veel personeel, daarom kunnen wij heel scherp leveren. Als je de bestelling plaatst, worden de struiken een dag voor levering uit de grond gehaald. Dit betekent dat je gezonde struiken krijgt. Doordat de Prunus lusitanica wintergroen is, zorgt hij het hele jaar door voor veel privacy in uw tuin. De Prunus lusitanica is een zeer sterke struik en groeit vrijwel op elk grondsoort. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten van de struiken goed water wordt gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan.

Prunus lusitanica Angustifolia hoeveel per meter ?

Voor de grote maten Prunus lusitanica angustifolia vanaf de hoogte160 cm kan 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 160 cm hoog kunnen er ook 2.5 a 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Dit is afhankelijk van wat de gewenste dichtheid is van het moment van het planten. Voor gelijk een dichte haag mogen ze strakker tegen elkaar aangezet worden. Dit is dan wel mooier om geen gaten in de nieuwe haag te hebben.

Bestellen bij onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, met een aantal klikken zijn ze besteld, dus geen drukke tuincentra meer of gesleep met de planten, wij leveren overal of je nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en Belgie. Alle Prunus lusitanica struiken kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug. 

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop.

Bezorgen van de Prunus lusitanica.

Voor het bezorgen van prunus lusitanica angustifolia haag heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Prunus kopen wij leveren in elke procincie, zoals: Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. In alle bovenstaand. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen pagina.

Prunus lusitanica planten wanneer ?

Prunus Lusitanica Angustifolia kan het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. In de winter worden ze met kluit geleverd, dit maakt in deze periode niet uit, in het voorjaar en in de zomer is het heel belangrijk dat ze van voldoende water worden voorzien. In het eerste jaar is dat elke dag de hele zomer door. Zelfs als het heel warm is boven de 30 graden mogen ze in de vroege morgen en late avond water krijgen. Ook is het heel belangrijk dat ze in goede tuinaarde geplant worden. In zandgrond kunnen de struiken niet aanslaan en geen voeding uithalen. Dus zorg dat er rond de kluit minimaal 50 cm voldoende goede aarde zit.

Prunus Lusitanica snoeien.

Prunus lusitanica is makkelijk te snoeien dus te onderhouden, maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de haag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de Prunus lusitanica haag al gauw breed uitgroeien. Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. De Prunus lusitanica heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurierhaag. Hieronder staan een 2 tal laurieren genoemd, de ene is wat kleiner dus meer geschikt voor in een kleine tuin of een stadstuin. 

Prijs Prunus lusitanica 

De prijs van Prunus lusitanica angustifolia zijn veel lager dasn in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de struik geplant worden. De Prunus Lusitanica struik kan in elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De Prunus Lusitanica struik is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Meer groenblijvende haagplanten kun je ook hier bekijken, zoals de laurier coniferen taxus en de buxus vervanger.