Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Populier soorten kopen

Populier soorten kopen. Populieren zijn echt een meerwaarde voor je tuin. Je kunt deze kopen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koop u kwaliteit bomen. Op al onze producten ook op de poulier bomen krijgt u 2 jaar lang aankoopgarantie.

Een populier kopen.

Een populier is een snelgroeiende boom. Een populier kan dan ook wel een hoogte van 40 meter bereiken en wel meer dan 200 jaar oud worden. De bladeren van de populier worden in de herfst prachtig goudgeel. De bloem van de populier is een hangend katje dat groeit voor het uitlopen van de bladeren. De kleur van de katjes is meestal rood. Dit zijn de mannelijke katjes. De vrouwelijke katjes blijven tot mei of juni hangen. Deze geven donzig pluis vrij. Hier kunnen mensen allergisch op reageren. De schors van de populier is grijsachtig.

Het planten van een populier.

Een populier mag niet dicht bij huizen, wegen of leidingen geplant worden. Dit omdat een populier krachtige wortelgroei heeft. De wortels van de populier kunnen door zachte muren of gaatjes in muren groeien of wegen en leidingen omhoog drukken. Moderne muren en wegen bieden genoeg weerstand tegen de wortels van de populier. Een populier heeft geen voorkeur van standplaats. Hij groeit net zo goed in de schaduw als volle zon. Ook het grondsoort maak niet uit. Een populier kan overal groeien.

Het bezorgen van een populier.

Voor het ophalen van een populier boom heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België. Een populier boom leveren en bezorgen in elke Provincie. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van een populier.

Het snoeien van een populier kan het beste in de rustperiode. Dit is van september tot november. De populier vormt veel zijscheuten aan de stam deze zijn makkelijk weg te snoeien.