Perenboom kopen

Perenboom leivorm en zonder rek dit zijn de soorten. Naast de Eetperen zijn er ook veel soorten Sierperen en Leisierpeer. Deze bomen hebben de mooie uitstraling van de Pyrus maar heeft veel minder aandacht en onderhoud nodig dan de eetpeer.

Heerlijk: peren uit eigen tuin. Of het nu peren zijn om gelijk vanaf te happen of om ouderwets stoofpeertjes mee te maken. Het is ook leuk om de ontwikkeling van de peer te volgen. Eerst de bloei in april, mei, dan de bestuiving en vervolgens bekijken hoe de kleine peertjes uitgroeien tot rijpe peren. In de herfst zijn de peren rijp. Wij verkopen Perenboom tegen scherpe prijs.

Veel perenrassen hebben een ander ras als bestuiver nodig. Dat betekent dat er een ander ras, dat gelijktijdig bloeit in de buurt moet staan. Perenbomen zijn er ook in verschillende vormen, hoogstam perenboom en halfstam perenboom of een laagstamperenboom. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Perenboom planten wanneer?

Perenboom kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. Het ibeste is om ze met boompalen te planten. Dit om de eerste jaren omwaaien te voorkomen.

Bomen bezorgen.

Het bezorgen van perenbomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. 

Peerenboom snoeien wanneer ?

Perenbomen snoeien moeten in de wintermaanden gedaan worden. Vruchten geeft hij op twee jarig hout, snoei daarom de jonge schuiten terug tot op het oude hout. Het is makkelijk online bomen uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie.

Alle perenbomen worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. De prijzen zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de perenbomen geplant worden. De perenbomen kan ik elke gewenste hoogte geleverd worden. De perenbomen  is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.