Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Fagus sylvatica haag

Fagus sylvatica haag kopen. Een beukenhaag genoemd. Er zijn twee soorten beukenhagen. De rode en de groene. Populair door zijn mooiere bladeren, die ook in de winter in verdorde toestand aan de struik blijven zitten. Hij verkleurd ook in de overgang van de zomer naar de winter. De Fagus geeft geel groen rood bruin aan kleuren. Dit kan een heel mooi gezicht geven van de haag.

Een fagus sylvatica haag kopen.

Deze struiken zijn erg populair als haagplant. De heb zowel een groene als een rode beuk. Het is een winterharde struik die zijn bladeren ook in de winter behoud, ze zijn dan wel verdord maar blijven aan de struik hangen. In het voorjaar verdringen de nieuwe blaadjes de oude en blaakt de beukenhaag weer van leven.

Het planten van de Fagus Sylvatica.

De beste tijd om een Fagus sylvatica beukenhaag te planten is in de wintermaanden mits het niet vriest. Ook buiten deze periode kunt u de beukenhaag planten maar wees er dan van bewust dat vooral in droge periodes, de struiken dagelijks van voldoende water worden voorzien. U kunt er voor kiezen om een dubbele of een enkele rij te planten. Bij het planten van een dubbele rij zal de haag sneller een mooie dichte haag krijgen. Voor een beukenhaag is het belangrijk dat de grond waarin ze geplant worden niet te nat is. Ze hebben een hekel aan natte voeten.

De Fagsu Sylvatica bezorgen.

Voor het ophalen van een beukenhaag heeft u auto of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw beukenhaag vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van de Fagus Sylvatica.

Als u wilt dat uw Fagus sylvatica beukenhaag een mooie en strakke haag blijft, dan moet je ze wel regelmatig snoeien. Dit betekend twee keer per jaar. Alleen hierdoor zullen ze een mooie dichte haag gaan vormen die bestand is tegen wind. De beste maanden om te snoeien zijn April en September.