Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bijzondere boom

Bijzondere bomen voor in de tuin kopen l Bijzondere bomen hebben net iets meer dan andere bomen. Bijzondere bomen kunt u kopen tegen een scherpe prijs bij onlinegroen.nl. Wij leveren alleen kwaliteit bomen.

Op al onze bomen geven wij u 2 jaar lang aankoopgarantie.

Bijzondere bomen kopen.

Er zijn meerdere bijzondere bomen. Deze bijzondere bomen geven net iets meer sfeer aan je tuin of aan het park dan een gewone boom. De bijzondere bomen die een prachtige vorm hebben met prachtige bloemen of mooie vruchten.

Een paar voorbeelden van bijzondere bomen:

De beverboom: De beverboom heeft prachtige gele bloemen. Dit geeft prachtige kleuren aan uw tuin De zwarte moerbei: Een prachtige boom met mooie donkerrode vruchten. De vruchten zijn eetbaar.

De trompetboom: De trompetboom heeft een decoratieve groeivorm. Ook de vruchten, witte bonen zijn een sierwaarde voor uw tuin. De vruchten blijven ook in de winter aan de boom.

De sierappel: Een boom met prachtige witte bloemen en sierappeltjes.

De judasboom: De judasboom heeft prachtige paars – roze bloemen die direct van uit de tak groeien. Dit geeft buitengewoon fraai gezicht als de boom in volle bloei staat.

De walnotenboom: Een boom met prachtige, eetbare vruchten. De Japanse notenboom: Vormt een grillige, brede kroon. De bladeren hebben een bijzondere vorm en krijgen in de herfst een opvallende goud – gele kleur.

Het planten van een bijzondere boom. Een boom kun je het hele jaar door planten. Wel is de beste periode tussen oktober en juni om te planten, mits het niet vriest of sneeuwt. In de zomer worden bomen in pot geleverd.

Het bezorgen van bijzondere bomen. Voor het ophalen van een bijzondere boom heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw bijzondere boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een bijzondere boom leveren en bezorgen in elke Provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het bezorgen van bijzondere bomen.

Voor het ophalen van een bijzondere boom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw bijzondere boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.