Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Vaste planten

Vaste planten kopen l Kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een vaste plant kopen. Een vaste plant voor in je tuin. Er zijn ontzettend veel soorten. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze in tegenstelling tot struiken en bomen in de winter bovengronds afsterven. Al hun energie slaan ze op in hun wortel. Als het weer voorjaar wordt lopen ze opnieuw uit. De meeste vaste planten worden in de loop van de jaren steeds groter. Veel vaste planten kun je na een aantal jaar, als je ze te groot worden, heel eenvoudig delen. Je kunt beide delen opnieuw planten. Vaak zie je deze planten in borders of rondom struiken of heester. Je kunt ze prima combineren met bloembollen.

Het planten van vaste planten. Het verschilt per plant wat haar wensen zijn. Zo zijn er planten die graag in de volle zon staan, maar er zijn er ook die dit helemaal niet verdragen en het liefst in de schaduw staan. Ook verschilt het per soort in wat voor grond ze het beste groeien. Bekijk dit per vaste plant. De beste periode om te planten is tussen oktober en juni. Ga je in de zomer planten wees er dan van bewust planten dagelijks van voldoende water te worden te voorzien.

Het bezorgen van vast planten. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van vaste planten, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Vaste planten bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van vast planten.

Snoeien is niet moeilijk maar wel belangrijk voor een plant. Je stimuleert namelijk de groei. De plant zal langer bloeien en ouder worden. Bedenk waarom je snoeit en welk soort plant het is. Beperkt snoeien en uitdunnen van vaste planten mag in elk seizoen, maar niet teveel. De meeste soorten dienen in het voorjaar gesnoeid te worden. Snoei nooit als het vriest of heel droog is.