Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Volwassen boom kopen

Een volwassen boom kopen. Bij volwassen bomen kun je denken aan de Amerikaanse eik, Trachycarpus fortunei, Rode Noorse Esdoorn, Moerbei dakboom, of een valse Christusdoorn. Een volwassenboom geeft direct meer kleur en invulling in de tuin.

Een volwassenboom planten.

De beste periode om een boom te planten is tussen oktober en juni. Buiten deze periode is het ook zeker mogelijk alleen is het dan zeer belangrijk dat de boom dagelijks van voldoende water wordt voorzien. Vooral in droge periodes waarin het niet of nauwelijks regent. Een volwassenboom bezorgen. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van een volwassenboom, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België . De bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Een volwassenboom leveren en bezorgen wij in elke Provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,provincie Zeeland, provincie Brabant,provincie Drenthe, provincie Friesland,provincie Overijssel en provincie Groningen

Een volwassenboom snoeien.

Het snoeien van een boom is niet altijd nodig. Je kunt takken die overhangen of uitsteken prima weg snoeien.