Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Tuinplanten kopen

Tuinplanten struiken alle soorten voor in de tuin. Bent u van plan om meer kleur in u tuin te gaan aanbrengen, dit kan heel goed met goedkope planten voor buiten.

De tuinplanten groeien in alle grondsoorten, is u grond schraal dan kunt u makkelijk tuinaarde toevoegen. Om het makkelijk te maken hebben wij de een top 6 gemaakt.

Wij verkopen alle kwaliteit goedkope tuinplanten en zijn daarmee een groothandel tuinplanten tegen scherpe prijs. Hieronder vind u een aantal soorten wat wij aanbieden, en online makkelijk kunnen kopen. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten

Over tuinplanten.

Meer kleur in uw tuin? Dit kun je prima doen met tuinplanten. Ze zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Tuinplanten groeien in bijna alle grondsoorten. Wel is het verstandig als uw grond schraal is of er al een haag gestaan heeft hier nieuwe tuinaarde aan toe te voegen. Bekijk eerste wel goed waar u de tuinplanten wilt gaan planten. Belangrijk is dan om te kijken of er zon, schaduw of veel wind staat. Niet elke tuinplant is geschikt om in volle zon te groeien en andere staan liever niet in de schaduw. Voor elk plekje is er wel een tuinplant te verkrijgen. 

Wanneer tuinplanten in de tuin planten.

Het hele jaar door kunnen tuinplanten geplant worden. Wel is de beste periode die van 1 Oktober tot 1 Juni. In de zomer worden de planten in pot geleverd. In de zomer is het heel belangrijk dat de tuinplanten elke dag water krijgen om uitdroging te voorkomen. Vooral tijdens warme dagen is het belangrijk om soms dan zelfs twee maal per dag water te geven. Bij regenachtige dagen is het minder van belang. 

Een top 6 van populaire tuinplanten zijn toch wel de hortensia, olijfstruik, buxus-vervanger piramide, rododendron, Japanse esdoorn en rozen op stam.

Tuinplanten laten bezorgen.

Wij verkopen kwaliteit tuinplanten tegen scherpe prijzen. Het is super makkelijk om online bij ons te kopen. Je zoekt online alles makkelijk uit en besteld uw groothandel tuinplanten. Het maakt niet uit of u in Amsterdam, Groningen of Utrecht woont. Onlinegroen.nl levert door heel Nederland en België voor een vast tarief.  Ook geeft 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Met uitzondering van de Waddeneilanden, maakt het verder niet uit waar we uw bestelling moet leveren. Wij, onlinegroen.nl hanteren een vast tarief voor het bezorgen. U bestelling zal binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd worden. Ook is er een mogelijkheid om ze af te halen.