Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Groene tuinafscheiding

Groene tuinafscheiding kopen. Kwaliteit tuinafscheiding groene lage en hoge voor in de voortuin of achtertuin scherpe prijs op voorraad.

Je ziet steeds meer natuurlijke en groene tuinafscheiding in Nederland, voor deze producten in de tuin ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren alleen kwaliteit tegen lage verzendkosten en met 25% korting deze maand.

Wij geven ook 2 jaar aankoopgarantie 

Welke Groene tuinafscheiding is geschikt voor jou.

In de nieuwbouwwijken kom je ook steeds meer groen tegen, dit omdat je minder aan regels bent verbonden als bij een schutting. Bij groene haagplanten mag je hoger. Dit is omdat gemeente ook graag ziet dat Nederland groener wordt, daar zijn wij ook een groot voorstander van natuurlijk. Bij het kiezen van een groene tuinafscheiding zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Het budget en doel is van groot belang. Wil je snel een dichte haag en welke hoogte ga je planten. Mag die een beetje doorschijnen of helemaal dicht zijn. Er zijn ook haagplanten die van zichzelf wat smaller van vorm zijn. Namelijk hoe hoger de plant hoe hoger de prijs. Het is ook van belang, of deze in de winter groenblijvend moet zijn of niet. Je hebt ook wintergroene tuinafscheiding, zoals de naam al zegt blijven ze in de winter groen. Dit houd in dat ze de hele winter groen zijn en de bladeren en naalden blijven aan de struik. Hierdoor geven ze het hele jaar privacy in je tuin en heb je het hele jaar groen in je tuin. Een ander variant is de bladverliezende tuinafscheiding. Deze is in de winter geheel kaal. En zal in de winter ook geen privacy geven in je tuin. Dan heb je ook nog tuinafscheidingen met bloemen of strak met alleen bladeren. Wil je een smalle tuinafscheiding snoei dan minimaal twee keer per jaar. Zo kun je de hoogte ook op wens snoeien. Als je niet snoeit zal het een hoge brede tuinafscheiding worden. Een tuinafscheiding is het gehele jaar te planten, wel is de beste periode van oktober tot juni.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in de tuin? Een mooie groene erfafscheiding? Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Laat je informeren en download ons gratis e-book 'Erfafscheiding' met daarin 5 mogelijkheden voor een mooie, groene erfafscheiding. Vul het formulier in en per omegaande ontvang je ons e-book op jouw e-mailadres. Geheel gratis!

Groene tuinafscheiding bezorgen.

Het bezorgen van groen blijvende tuinafscheiding is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij je struik vakkundig en snel bij je thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. We hebben een standaard bezorgtarief voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Ongeacht waar hij bezorgd moeten worden. Of het nu in Amsterdam, Utrecht of Groningen is. De bestelling word binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd. Goedkoopste bezorging van Nederland!

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid-Holland, provincie Noord-Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Friesland en provincie Overijssel.